Final Fantasy VIII er ikke just et af mine yndlings-Final Fantasy-spil, men jeg er ikke bleg for at indrømme, at det er et af de mest unikke. Derfor ser jeg personligt frem til den remasterede version, som ser sin udgivelse om sølle 14 dage, nemlig den 3. september.

En nostalgisk trailer er blevet gjort tilgængelig, som viser nogle af de grafiske forbedringer, som spillet har modtaget. Man når dog kun så langt med kildematerialet, og det ses tydeligt, at vi har med et 20 år gammelt spil at gøre, som så sin oprindelige udgivelse på den oprindelige PlayStation.

Der er dog kommet et par forbedringer til, som bidrager til at modernisere det noget forældede gameplay. Beskrivelsen herunder har vi modtaget i en pressemeddelelse:

  • Battle Assist: The ability to always have maxed out HP and ATB, and trigger Limit Breaks at any time.

  • No Encounters: An enemy encounter option that allows players to enjoy the storyline uninterrupted. While enemy encounters are turned off, players can still enjoy the story’s event battles.

  • 3x Speed Boost: Play through the game with three times the speed.

  • The STEAM® version will also receive additional functions, including All Items (possess all items except for a few certain items), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, and All Cards (possess max number of Triple Triad Cards except for Rare Cards).

Ikke desto mindre skal det blive godt med et gensyn med Squall, Rinoa, Selphie og resten af holdet, når Final Fantasy VIII Remastered altså udgives den 3. september til Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 og på PC via Steam.