Efter et lille døgns pauseskærm, har Bethesda nu officielt annonceret det næste kapitel i Fallout-serien. Titlen er Fallout 76, og det er endnu sparsomt med konkret information om hvad spillet kommer til at indeholde.

Den reelle præsentation må vente til Bethesdas egen E3 Showcase, som kun danske natteravne kommer til at kigge med på, mandag d. 11 juni kl. 3:30 om natten. Indtil videre er der blot en teaser trailer, og en officiel hjemmeside at forholde sig til.

Rygterne svirrer

Spekulationerne er dog allerede ved at tage fart, i forhold til hvad vi kan forvente os. Særligt Kotakus Jason Schreier har fået opmærksomhed på sin Twitter-profil med følgende tweet:

Schreier plejer sjældent at melde noget ud, medmindre han er helt sikker i sin sag. Du skal derfor næppe sætte næsen op efter et single playerRPG, men nok snarere være forberedt på en online multiplayer oplevelse i Fallout-universet.

Uanset hvad er vi naturligvis spændte på en mere dybdegående præsentation af Fallout 76, når vi rammer E3 om mindre end to uger.

9 KOMMENTARER

  1. Something Something Online ! Al den her Fallout virak fik mig til at huske at jeg ikke engang havde begyndt på Far Harbor – så det er jeg da i fuld sving med. Ganske god DLC.

  2. #2 – Far Harbor var virkelig nice. Masser af spændende ting at tage sig til. Nuka World havde ikke helt samme pondus, og særligt frustrerende var det, at det det ikke var til at holde styr på, hvilke raiders der var allierede og hvilke der ikke var … Det var lidt en rodet affære.

  3. Jeg fik faktisk aldrig kigget på Fallout 4-DLC’erne. Måske skulle man tage en tur mere i ødemarken. Der er sikkert også kommet en milliard sjove mods, som man kan lege med.

  4. Far harbour var virkelig fed. Bare det første besøg i hytten på stranden og forældrene til den lille pige. Nuka world er også et fedt univers, men alt for mange robotter at nedkæmpe