Er du typen, der helst ser alle dine spil samlet på et sted? Og er du glødende Fallout-fan? Så bliver både beta-testen og lanceringen af Fallout 76 måske lidt presset for dig.

Bethesda har nemlig bekræftet overfor blandt andet PC Gamer, at deres kommende Fallout 76 ikke vil blive udgivet på Steam. Det gælder både den kommende B.E.T.A. (Break It Early Test Application) i oktober måned samt udgivelsen af hele spillet den 14. november.

The PC version of Fallout 76, for both the B.E.T.A. and the launch, will be available only via Bethesda.net, not on Steam. – Bethesda via PC Gamer.

Man kan dog sagtens forestille sig, at Fallout 76 rammer Steam på et senere tidspunkt, ganske som det var tilfældet med Fallout Shelter, der udkom via steam cirka ni måneder efter den oprindelige udgivelse på Bethesda.net i juli 2016.

Hvad betyder manglende Steam-udgivelse for dig? Skal du spille Fallout 76 lige meget hvad, eller venter du på en potentiel Steam-udgave? Eller skal du til den radioaktive ødemark på en af konsollerne?

20 KOMMENTARER

 1. #1 Hvad er der klamt i det?

  Måske Valve hellere skulle se på at deres cut måske skulle være mindre hvis de gerne vile have deres platform til at være centrum i fremtiden.

 2. Jeg ville nu gerne have Fallout 76 udkom på Steam til lanceringen. Men jeg kan også godt se den økonomiske fordel i, at Valve og Steam ikke har et total monopol på PC spil. Jeg ved godt at flere launcere irriterer visse gamere, men selvom det er lækkert at have alt samlet et sted, så er et monopol fra Valve bestemt ikke noget, som jeg ville være fan af.

  Jeg tror nu også, at jeg afventer Fallout 76. Der er ikke rigtigt noget ved det spil, som rent faktisk tiltaler mig specielt meget.

 3. #2 Er enig. Det klamme er bare at skulle installere så mange forskellige Launcher… forstår fuldt ud det økonomiske, det bare træls..

  Hvad er vi oppe på nu.. 8 Launcher?

 4. #5 Jeg har Steam, EA Origin, Uplay, GOG, Epic Launcher, Bethesda-launcer og ActiBlizzVisionArds launcher. Så det er 7 hos mig. Jeg må dog indrømme, at jeg bare bruge Discords nye funktion til at launche mine spil. Det er en fin måde at samle det hele på.

 5. #6 Woop viste jeg ikke man kunne. Hvordan fungere det?

  Men ville nu også godt ha det hele på steam. Men det genere mig nu ikke mere end at jeg nok skal købe de spil jeg godt vil ha uanset hvor de kommer.

 6. #8 Den scanner vist bare automatisk dine spil og så er der en quicklauncer direkte fra den første skærm i discord. Fungerer glimrende. Umiddelbart har den kun spil fra steam, origin og Uplay. men det er også lige det eneste, som jeg spiller på lige nu. Tror der kan tilføjes spil manuelt, men er ikke sikker.

 7. #5 Åh nej dog, så skal du bruge måske hele 500mb på din harddisk

  Steam er faldet af på den de sidste par år, med alt deres 8-bit indie pis, og nu kommer Discord som en raket.

  Så Gaben må hellere op på hesten igen.

 8. #11 Har intet med plads eller tid at gøre… Er ren princip.. i mange år gik det fint med en platform men som du selv siger Steam ødelagde det for dem selv, forstår skam godt de andre udvikler.

 9. #12 Hvis jeg lige må spørge … hvad er dit princip, og hvorfor er det sådan?

  Jeg kan jo godt se ideen i at have det hele samlet. Men det er på ingen måde noget, der nogensinde kommer til at stoppe mig i at have 25 launcere installeret, hvis det var kravet for at spille de spil, som jeg nu ville spille.

 10. Det kunne også være fedt bare at have en skrivebordsgenvej til .exe-filen, når nu de launchere bare er et ekstra dobbeltklik, før mit spil starter.

 11. #14 Det har jeg til alle mine spil Jeg har lagt genveje til dem alle i min Windows start menu. Easy as pie.

  Jeg bruger det ikke så meget efter Discord har mulighed for at launche alle mine spil. Men jeg laver altid genveje.