I går fik vi Bethesda på scenen til en lille times Q&A med Todd Howard i spidsen. Der var selvfølgelig mange nye informationer om deres kommende Fallout 76.

Fallout-seriens velkendte Perk-system bliver lavet en lille smule om. Din karakter bygges stadigvæk på S.P.E.C.I.A.L. stats, men perks kommer som kort, der kan byttes ud løbende. Og Bethesda tilføjer en interessant mutationssystem, som giver kan give dig nogle yderst store fordele og spilforandrende egenskaber, der dog ikke er uden ulemper.

Fallout-serien har traditionelt være rendyrket singleplayer, og derfor er mange fans måske en smule nervøse for, hvordan det bliver at interagere med andre levende spillere i ødemarken. Her har Bethesda forsøgt at lave et system, der både gier PvP-spillere og mere PvE-lyste eventyrere rig mulighed for at eksistere i samme verden. Du kan høre todd Howard forklare deres interessante tilgang herunder. Og fungerer det i praksis, har Bethesda måske løst et af de problemer, som ofte kan ødelægge spiloplevelsen i online spil.

Fallout 76 udkommer allerede den 18. november i år til PC, Xbox One og PlayStation 4, så vi skal faktisk ikke vente særlig lang tid.

QuakeCon 2018 har også budt på en fænomenal fed afsløring af DOOM Eternal og syv vilde minutter fra Rage 2.

6 KOMMENTARER

 1. Jeg må indrømme at det er nogle gode designvalg til at undgå griefing… Jeg er stadig ærgerlig over manglede NPC’er, men det ser faktisk lidt interessant ud nu.

  Senere i klippet er der også noget med at man helt kan “blokere” nogen, hvis de bliver “for meget”.

 2. Griefing control?

  Jeg er spændt på at se hvordan det fungere, når det kommer til stykket. Det er både godt og skidt, men det er nok nødvendig. Men folk skal nok finde en måde at exploit det på.

  Eller også oprettet man mange flere Fallout accounter, så man har en griefer profil, en trader profil, pvp profil etc.

 3. Men hvordan vil de ungå at jeg sammen med en ven griefer folk. og når vi har en for stor bounty så nakker han mig tager pengene og så nakker jeg ham?

  Men alt i alt syntes jeg det lyder spændene og glæder mig til at se hvad det hele ender med