Det som flest mennesker havde set frem til ved Bethesdas E3-show, var uden tvivl præsentationen af Fallout 76, og det var da også denne titel, der havde absolut mest kød på.

Det var naturligvis Todd Howard selv der stod for demonstrationen af spillet, som altså bliver et 100% online-spil, dog med mulighed for at spille solo. Man spiller en af de heldige, som får lov til at forlade sin vault og dermed være med til at opbygge det atomkrigshærgede West Virginia. Det er dagen efter Reclamation Day, hvor alle i vaulten allerede er gået på opdagelse, og du blot er den sidste der mangler at komme udendørs.

Ud fra nogenlunde tilsvarende præmisser som i Fallout 4, kan du så bygge en by op, som du naturligvis også skal sørge for kan forsvare sig selv, enten mod spillets egne fjender, eller de andre spillere som ikke er helt så venligtsindede som dig selv.

En lidt mere aggressiv feature i spillet, er det baser med atommissiler som du kan indtage, blot for at fyre et missil mod et valgfrit sted i den lokale region. Du kan jævne andre spilleres byer med jorden, eller måske bare rydde et naturområde hvis du vil. Som Todd Howard sagde under præsentationen, så havde de egentlig bare besluttet at smide baserne ind i spillet, og så måtte det være op til spillerne hvad de vil gøre med dem.

Spillet får sig en Collector’s Edition, med det lidt mere rammende navn, Power Armor Edition. Denne udgave vil indeholde et selvlysende kort over hele spilverdenen, og en T-51 Power Helmet … som er wearable!

https://www.youtube.com/watch?v=fwOYEsnm1i4

Der er desværre ikke blevet gjort ydeligere trailere tilgængelige endnu, men vi vil bestræbe os på at få dem tilføjet, efterhånden som de må dukke op.

Fallout 76 udkommer allerede den 14. november 2018, og det bliver til PlayStation 4, Xbox One og PC.

12 KOMMENTARER

 1. Med så fejlfri singleplayer oplevelser glæder jeg mig uden tvivl til at se hvilke fejlfrie multiplayer oplevelser de kan lave for os

 2. Baserne med A-våben (som nok bliver pænt kraftigere end Fatman’n) bliver supergoe til at shake down andre klaner…..pay up ! Eller i bliver nuked !

 3. Så hvad er det?
  Semi MMO med “Dozens” = 12-24-36-72?? spillere pr. server
  PVP only? eller vil der være PVE områder, eller kan man vælge PVE co-op mode?
  Survival-building-crafting – bliver det påkrævet, eller noget man kan vælge til/fra?

  Virker spændende, jeg elsker FO universet, men skal vide lidt mere inden jeg hyper

 4. Uden reel singleplayerkampagne bliver det desværre ikke for mig. Det interesserer mig ikke at spille med/mod random fremmede. Jeg må vente til Starfield.

 5. Jeg kunne godt se mig selv spille dette. Synes mange survival spil er ufærdige Early Access titler. Så en AAA udgivelse i Fallout IP kunne godt blive et hit hos mig.