TV-serier baseret på computerspil er i den grad stadig en ting. HBO arbejder på en serie baseret på Naughty Dogs The Last of Us. På Showtime er de i gang med en Halo-serie, som får premiere i 2021.

Hos Netflix arbejder de på en ny Devil May Cry-serie og fjerde sæson af Castlevania er også på vej. Streamingtjenesten arbejder også sammen med CD Projekt Red på en animeret Cyberpunk 2077-serie.

Og så er der The Cuphead Show! på Netflix, som blev annonceret sidste sommer. Serien er selvfølgelig baseret på det utroligt charmerende spil Cuphead fra 2017, udviklet af det canadiske studie StudioMDHR. Netflix har netop frigivet en (meget) kort teaser, der giver nogle enkelte glimt af serien:

Netflix har endnu ikke annonceret, hvornår The Cuphead Show! kan streames på tjenesten.

6 KOMMENTARER

  1. #1: er der noget problem med den digitale download version?

    Man kan jo frygte om der er nok reelt indhold til at lave en interessant tegnefilm serie, men OK det behøves jo ikke være manus på drama TV serie niveau. Den grafiske stil og musikken er en sikker vind er på forhånd til gengæld

  2. #5 Men det er ikke nok for mig, at det er teknisk set. Spillet skal have sit eget personlige fysiske medie med dertilhørende cover, man kan stille på hylden.:) Men mon ikke du allerede havde regnet det ud, din smarte fyr.;)