Der har længe været spekulationer om hvad Bungie har tænkt sig at bedrive efter Halo, men indtil i går bestod den debat udelukkende af vilde gætterier. Kotaku tager nu springet og har allieret sig med en anonym kilde og en tidligere ansat, som tilsyneladende har lidt mere at fortælle. Skal man tro på påstanden, er Bungie ved at lave et mmo-spil i sci-fi shooter-genren ved navn Destiny. Bungie har selv tidligere kommet med hentydninger til mmo-genren og Destiny beskrives lettere ambitiøst som “World of Warcraft i rummet”.

The ex-Bungie employee says that Destiny, codenamed “Tiger,” will run on a new Bungie-developed graphics engine and feature unique online connectivity and matchmaking technology. It was also bluntly likened to “WoW in space.”

Bungie creative director Joseph Staten hinted at last year’s Game Developers Conference Online that the independent studio might be building an online persistent world. Bemoaning that Halo players spent mere hours in the developer’s games, Staten wondered aloud “Wouldn’t it be great if we could make a world that was always there for you?”

8 KOMMENTARER

 1. Halo i rummet (edit: altså Halo MMO)/ sci-fi shooter – lyder da fedt. Men rigtig skidt taktik at kalde det for “WoW in space” – giver helt forkerte associationer.

 2. Nu er WoW vel næsten synonym med ordet MMO, så mon ikke de bare mener “MMO in space”, men så bruger WoW navnet for yderligere at understrege hvem de mener de kan konkurrere med.

 3. MMO, alle vil med på vognen, og det eneste der kommer ud af det er 3-5 spildte år fra udviklerne. Bungie but lave det de er bedst til, og ikke prøve at finde en cashcow der ikke længere findes.

 4. #4
  Tænker jeg også. Jeg tror helt klart at hvis en udvikler nævner World of Warcraft, så er der langt flere folk der vil få øjnene op og have en ide om hvad de snakker om – især børn og yngre der ikke er vokset op med de oprindelige store MMOs som UO, DAoC og Everquest.

 5. Håber personligt snart folk holder op med at lave et traditionelt MMORPG. WoW’s design er efterhånden for gammeldags til at kunne holde interesse (IMO i hvert fald).

  WoW har snart kun sin lange levetid og store community med sig – resten er bedre alle andre steder.

 6. #7

  Kunne ikke være mere enig.

  Jeg har store forventninger til GW2 udfra de informationer der er kommet om spillet.

  Meeeen, lad os ju se.