Valve er virkelig ved at få kamp til stregen. Steam-klienten har i mange år været go-to-platformen for PC-gamere, når der skal købes nye digitale udgivelser. Epic Games Store har nu indført et nyt tiltag, som virkelig kan være appellerende, for dem der endnu ikke er hoppet på den konkurrerende onlinebutik.

Fuldstændig uceremoniøst har Epic nemlig indført en automatisk refundering, for spil der er kommet på tilbud, som kunder har købt kort tid forinden til en højere pris. Epic opfordrer i forvejen til at refundere et spil, hvis man opdager at det er kommet på tilbud, efter man har købt spillet, forudsat at købet har fundet sted maksimalt 14 dage før tilbuddet blev aktuelt, og at man har spillet i færre end to timer.

Denne proces er nu blevet automatiseret, hvilket brugerne blev gjort opmærksomme på, da Joshua Boggs, stifteren af MayDay Studios, fandt en mail i sin indbakke, der forklarede at han havde fået penge retur, for et spil han for nyligt havde investeret i.

Steam tilbyder skam også at man kan refundere spil på de samme præmisser, men den automatiserede proces kan altså spare forbrugeren for et par bekymringer, så man ikke skal bladre sit bibliotek igennem, for at se om man aktivt skal gøre noget, for at spare nogle penge.

Well done, Epic. Well done.

13 KOMMENTARER

 1. De har helt sikkert fokus på kunde service! Der må da efterhånden været en inkarneret Epic Store hater eller to der er blevet lidt blød i knæene

 2. Hvis de begyndte at implementere nogen af alle steams andre features var der snart en værdig konkurrent, især workshop delen og ja generelt hele community delen synes jeg mangler hos Epic.

  Men rent og skær køb og spil platform der fungere det da super fint.

 3. Fedt. På tide at nogen automatisere al den “prisgaranti” som mange siger de har – men som er så besværlige at udnytte at det stort set er en gratis omgang.

 4. Gammel nyhed, denne auto progress med prisforskel i forbindelse med på div. rabat og tilbud spil har EGS altså gjort over et år nu.

  Men nogle spil journalister sover åbenbart under en sten.

  Selv nogle af de store gaming site har hoppet på nyheden og fået rettet deres artikler med denne såkaldt “nyhed”.

 5. #9 Xbox game pass, det er ikke helt det samme, men har kunnet prøve et bredt udvalg af spil. Til omkring samme pris som mit Netflix abo. Om måneden

 6. #6 Det er muligt, men hvis du læser den dækning, der har været rundt omkring, vil det blive tydeligt for dig, at langt, _langt_ de fleste læsere ikke kendte til den praksis. Alene af den grund er det værd at skrive og tale om.

 7. #7/#8 Haha ja siger ikke den ikke kunne være bedre men det er da bedre den er der end slet ikke, jeg synes da tit jeg har fundet løsninger på underlige fejl i spil som folk skriver om på spillet fora og man kan også henvende sig til devs etc. Det er ofte bedre end spillet egen officielle fora.

  Workshoppen er god til bruger created content, det har jeg da nydt stor glæde af.