Når ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation genåbner i nye lokaler på Østerbro i København, bliver det med en permanent udstilling dedikeret til spil. Udstillingen hedder ENIGMAs Arcade og en del af den vil være en arkade med spillemaskiner og computere, som museets gæster kan prøve. Fra pressemeddelelsen:

I ENIGMAs arcade møder du både 80ernes arcadehelte, nutidens professionelle e-atleter, orkerne, elverne og alle dem, der bebor spillene foran og bagved skærmen. Sæt dig til rette ved Atarien, Nintendoen, C64’eren eller Amigaen og genoplev eller opdag følelsen af spilrevolutionen.

Spiludstillingen laver ENIGMA sammen med Chrisstoffer Daniel og de andre meget dygtige folk fra retroarkaden Bip Bip Bar i København, som gør et stort arbejde for at holde klassiske spil i live.

Selvom den nye udstilling lyder rigtig interessant, skal du dog ikke planlægge en tur til ENIGMA i weekenden; museet genåbner først i slutningen af 2021.

2 KOMMENTARER

  1. Skal helt sikkert besøges når det åbner! Men lang næse at ventetiden er så lang. Anyway ikke den mest Corona venlige museumsform, så måske meget godt.