Der var engang hvor Need For Speed-serien så en ny udgivelse hvert år. Vi skal dog helt tilbage til november 2017, for at finde det seneste spil i i den serie. Her var det Need For Speed Payback der ramte butikshylderne, men det var mildt sagt en skuffende oplevelse, som vores anmeldelse af spillet ikke var bleg for at udpensle.

Det forlyder nu at der er et nyt Need For Speed på vej, og vi kan forvente det i handlen i indeværende regnskabsår, hvilket vil sige at det senest bliver udgivet i marts 2020. Er man nysgerrig efter at se, hvad der er i vente i den kommende racing-titel, så skal man ifølge Electronic Arts’ CEO, Andrew Wilson, se frem til GamesCom, hvor spillet vil få sin officielle præsentation (tak til GameSpot).

“We’ll take the wraps off our new Need for Speed game heading into Gamescom in a few weeks.”

GamesCom i Køln løber af stablen fra d. 20. til 24. august, og her bør vi kunne forvente endnu flere annonceringer – også fra andre udgivere end blot Electronic Arts.

8 KOMMENTARER

 1. Ved ikke med jer andre men mit personlige “need” for that wicked “Speed” er nærmest ikke eksisterende.

  De sidste mange udgivelser har været meget tamme, det har lidt det der Fifa feel hvor det virker meget som det samme spil hver eneste gang med ganske få nye tiltag.

  Klassisk EA kan man sige.

 2. #1 Fuldstændig enig. Jeg har været stor NFS fan for år tilbage, men de nyere udgivelser har godt nok været lort. Så jeg kommer ikke til at smide flere penge efter den fanchise medmindre de i en helt særlig grad får vendt skuden.

 3. Jeg har været med siden starten, var det ’94-95?
  Gik død, for år tilbage…

  Hvor mange: NEED FOR SPEED™spil er der egentlig ligenu år 2019?

 4. #5 https://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed – Her er listen.(alt alt alt alt for mange)

  #3 Enig Most Wanted er stadig mit yndlings NFS spil selvom jeg også var kæmpe stor fan af underground spillene, Hot pursuit var også ganske ok, men Most Wanted har indtaget 1. pladsen hos mig.

  Men igen, det er klassisk EA at malke ting til døde og så lige 500 gange ekstra bare for at være heeeeeelt sikker.

 5. #6 Men hvorfor malkede de ikke med deres Big Sport afdeling som de havde? Fifa Street, SSX Tricky og NBA street var stinkende fede spil. NFL street var nogenlunde. De var alle under EA Big. Som EA valgte at lukke.

  EDIT: Googlede lige EA big og kan se at de også malkede det ihjel. Jeg var ikke klar over at de havde smidt så mange efterfølger på markedet. Og at de ikke blev nogen overskudgivende succes.

 6. #7 heh korrekt, og sidste ende så sidder der nogen ganske få konger hos EA og kigger på bundlinje tal i et excel ark og det er det eneste der driver værket, det er det jo også ved mange andre selskaber, men EA har bare i særdeleshed formået at nedprioritere kvaliteten af deres produkter frem for kvantitet.