EA & DICE har bidraget med en ganske informativt blogindlæg, hvor de fortæller om hvad de har læst af den netop afviklede lukkede Battlefield 5 alpha-test. En åben betatest er på vej i september.

De fleste medier, Youtub’ere og streamere har været med her i de forgange to uger under Battlefield 5 alpha-testen. Vi har også haft to folk i sving og til trods for at der er tale om ganske tidlig gameplay-kode, var der masser af positivt at hente. DICE har nu bidraget med et ganske informativt blogindlæg, hvor de fortæller om hvad de har lært af testen og også hvad de har i sinde at lave om og forbedre her den kommende tid.

De afslører dog også, at der allerede er planlagt en større og mere åben betatest i september måned. De vil også have en nyt “build” af Battlefield 5 med på GamesCom i næste måned og det skal blive interessant at se hvor meget de har fået ændret og pillet ved til den tid.

Battlefield 5 udgives den 11. oktober for Origin Access medlemmer og slippes så helt løs den 16. oktober på PC, PS4 og Xbox One.

NEXT STEPS

There will be several more tests of Battlefield V – internal and external – before the October launch, and we will be using our learnings from the first Alpha to test further and fine-tune the experience.

There will be a new build of Battlefield V at Gamescom, too, and then there is the Open Beta in early September to look forward to. Thanks again for helping us make Battlefield V the best it can be.

Join the fight on Xbox One, PlayStation® 4, and PC. Starting on October 11 for the EA Access and Origin Access Play First Trial* and Origin Access Premier members, October 16 for Battlefield™ V Deluxe Edition early enlister access, and October 19 for the Battlefield™ V Standard Edition.

1 kommentar

  1. Nizzle – jeg var ikke så heldig at være med i Alpha’en, så vi får se til September om det er noget man skal bruge meget tid på, eller lidt tid på.

    Jeg er nemlig ikke så tilfreds med de er gået tilbage på squad størrelse, for det harmonere ikke med at det skal være “team play” fokuseret hvis antallet af folk i ens squad er gået ned…