Electronic Arts (EA) sætter stor pris på deres Battleield-spillere. SÅ meget, at de vil være klar med en eksklusiv Veteran’s Pack (tak til Eurogamer) til de gamere, som tidligere har investeret i Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 eller Battlefield 4. Denne lille bonus består af en 200 % Objective Boost og en 200 % Team Play Boost. Skal du drage fuld fordel af disse to små bonusser, skal du dog have fart på og måske også planlægge lidt strategisk. De vil begge kun være aktive i 30 minutter efter du aktiverer dem, så det gælder om at maksimere mest muligt. Battlefield Hardline udkommer den 19. marts her i Danmark.

19 KOMMENTARER

 1. Troede lige det var forever feature

  Edit: kunne nu også være sjovt, at man havde boosten, ligeså mange timer, som man har enten spillet BfBC2, BF3 eller BF4, alt efter hvilken en man har gamet mest.

 2. Det der er langt mere kritisk, er at man skal købe Deluxe versionen på Origin for at få alle tre af de populære assault rifles.

  ACW-R, L85A2 og en til. Man kan få to af dem via en Gamestop preorder ifølge Reddit, men vil man have alting, så er det origin digital deluxe man skal have.

  Og det er ca så lamt som det kan være.

 3. Jeg ville rigtig gerne se et nyt BF i WW2 setting. Nu har den moderne krigsførelse haft sin storhedstid i de sidste mange år.

  Back to basics!

 4. Boosts og battlepacks er ret ligegyldige…

  #9 Det bliver ikke WW2, men jeg glæder mig til at posen forhåbentligt bliver godt og grundigt rystet med Battlefront.

  Jeg er brændt en smule ud på de nuværende systemer og mechanics i BF spillene. Det er mere eller mindre det eneste shooter jeg har spillet fra BF:BC2 og frem, så selvom der fra spil til spil bliver ændret og justeret lidt så bliver det rart med noget nyt.

  Edit: Det bliver i øvrigt spændende at se, hvor meget det vil have at sige når de gamle konsoller bliver hægtet af efter Hardline.

 5. #12 Jeg håber så de fortsætter med at forbedre mekanikkerne på baggrund af BF4 (Som fra et squad perspektiv var bedre end det vi har haft set i mange år).

  Der er selvfølgelig stadig en del der mangler i forhold til BF2 (Som havde de bedste muligheder i forhold til squad spilleri), men det kan man jo så håbe der kommer, i hvert fald til PC.

 6. Det er nok den mest tarvelige “belønning” de kunne give.

  Et sørgeligt boost i 30 min.

  De forstår virkelig at værne om deres loyale kunder der har fulgt dem i tykt og tyndt.