Efter at have været en semi-eksklusiv fornøjelse for PC og Xbox-spillere, kan ejere af en PlayStation 4 nu se frem til Electronic Arts abonnementsservice EA Access. Tjenesten bliver gjort tilgængelig denne juli, og den vejledende pris vil være €3,99 eller €24,99 for henholdsvis en måned eller et år.

EA Access giver adgang til The Vault, som indeholder en hæderlig mængde spiltitler fra EA, heriblandt deres mest populære serier som f.eks. Battlefield, FIFA, Star Wars: Battlefront og flere til.

Med nyheden følger også denne udtalelse fra Matt Bilbey, Executive VP of Strategic Growth:

“Ved at fortsætte med at investere i digitale services og abonnementstjenester, bringes vores spil til endnu flere mennesker på tværs af konsoller, hvilket er en spændende udvikling for alle. Vores mål er at give spillere flere muligheder for at prøve vores spil, hvor end og hvad end de vælger at dykke ned i, og vi er rigtig glade for at kunne tilføje abonnementstjenesten til PlayStation 4.”

Tjenesten giver desuden 10 timers adgang til nyudgivne spil, ligesom der også vil være rabatter på køb af spil, udvidelser og add-ons.

For mere information om EA Access på PlayStation, kan du med rette klikke dig ind på EA’s eget site.

1 kommentar