Kan I huske dengang demoer fungerede som gratis promotion, hvor spillere kunne prøve kræfter med en tidlig bane eller kort sektion af et spil, for at finde ud af om det var noget for dem? Den tid er for længst røget i historiebøgerne, og nyeste bidragsyder til den status quo er Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remastered fra Vicarious Visions.

En ny trailer, som blandt andet viser et par gameplay-bidder, fortæller at en demo af spillets første, og indiskutabelt mest ikoniske, bane, “Warehouse”, vil være tilgængelig den 14. august. Det er dog ikke alle der får adgang til demoen, da det kræver at man forudbestiller spillet, som i dag er blevet gjort tilgængelig på de kompatible platforme.

Inden jeg får pisket en stemning mere op, end den egentlig behøver, så er der dog et par detaljer, som potentielt kan få mig ned på jorden igen. Teknisk set kan man forudbestille spillet, downloade demoen den 14. august, og så afbestille spillet igen. Der findes dog et ord for den slags, set fra en forbrugers perspektiv, og det er er “bøvlet”.

Dertil nævnes det også i traileren, at “availability and date(s) subject to change”, hvilket kan betyde at demoen bliver gjort tilgængelig for alle på et senere tidspunkt.

Det virker dog alligevel besynderligt for mig, at et betalingskort skal viftes, hvis man forud for et spils udgivelse, er interesseret i at finde ud af, om det er noget man overhovedet ønsker at give sig i kast med.

Nye figurer gør sin entré

Ud over de karakterer der gør comeback i Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remastered, er der også annonceret otte nye skatestjerner. Jeg er ikke selv nok inde i den verden, til at vurdere om det er talenter der er noget værd. Jeg har dog tillid til at de er blevet kyndigt håndplukket, for at give et retmæssigt billede af hvordan skatinglandskabet tager sig ud i 2020.

De nye annoncerede figurer er:

 • Lizzie Armanto
 • Leo Baker
 • Leticia Bufoni
 • Riley Hawk
 • Nyjah Huston
 • Tyshawn Jones
 • Aori Nishimura
 • Shaen O’Neill

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remastered udgives den 4. september på PC via Epic Games Store, samt på Xbox One og PlayStation 4.

4 KOMMENTARER

 1. Haha betale for en DEMO….af en REMASTER man allerede oven i købet måske har købt den originale version af men man kan ikke engang købe bare demoen… nej nej man skal forudbestille på forhånd…. wauw…. just wauw.

  De er godt nok ikke blege for at presse grænserne for anstændighed.

 2. Total idioti. det er jo fundamental dumt det kan per defination ikke kaldes en demo da det er nu et produkt man skal betale for

  Jeg haaber folk boycotter det lort

 3. et spil de ikke selv har lavet, med ikke engang fed grafik set ifht til hvordan et skate spil burde se ud i 2020. boycut ikke bare det her man snart alle remakes. hvorfor er der ikke nogen udviklere der kan lave fede spil selv mere, vi drukner jo i remakes. Det er jo helt grotesk. Alle spil fra fortiden har snart et remake gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab.

 4. Der er ingen tvivl om, at de satser på at det er for bøvlet (eller folk ikke kender til muligheden) at mange ikke får taget deres penge retur. Ulækkert!