Vi kan se frem til en kamp i Quake Champions mellem af de store Twitch-streamere. Efter lidt indirekte “min-er-større-end-din” frem og tilbage, har LIRIK (2.1 mio. followers) udfordret DrDisRespect (2.4 mio. followers) til en kamp i Quake Champions.

Det bliver spændende at se en streamer, som primært er kendt for Battle Royale (PUBG & Fortnite) – DrDisRespect – imod LIRIK, som måske er lidt mere varieret i sine streams. Det bliver især interessant at se om de kan levere en kamp, som ikke for evig tid udelukkende vil bidrage til masser af grin i Quake communitiet.

Begge er nu gået i træning og det er mildt sagt underholdende at se på, hvis man bare har lidt tjek på Quake Champions. De har ok aim (ikke noget vildt) og absolut ingen movement skills overhovedet. Jeg ville så gerne se dem spille imod Claws, Cypher, Toxiq, Rapha eller DaHang. Begge forsøger dig at lære spillet.

Det er dog ret fedt at de, med deres lille duel, får sat lidt tiltrængt fokus på Quake Champions. Fortnite og PUBG er måske populært, men skill-level og learning curve i Quake er på et lidt andet niveau. Her er lidt videoer. Kampen kommer formodentlig til at foregå om et par uger, når begge har lidt bedre styr på deres Quake skills

DrDisRespect prikker til LIRIK med $1000 væddemål:

LIRIK svarer tilbage og udfordrer DrDisRespect:

DrDisRespect spiller Quake Champions (anden dag af træning):

LIRIK prøver Quake Champions (Deathmatch med sine venner)

6 KOMMENTARER