Der er blevet spillet en hel del kampe i Danish Quake Leagues division A, men der er stadigvæk en række spændende opgør tilbage. Derudover er Knold kommet med i The 7th Chapter.
I den Danish Quake Leagues Quake 3 division fører Cybernetic Mercenaries med hele 10 point over Abomination, som ligger tættest med 20. Det er ved at være slut på denne DQL sæson, så mon ikke vi kan forvente en del spændende kampe i de næste par uger.


Topopgørerne mangler stadigvæk

Personligt ser jeg meget frem til The 7th Chapter vs Vikings, som skal spilles på søndag klokken 21.00, og selvfølgelig Vikings vs Cybernetic Mercenaries. I denne kamp vil det vise sig, hvilken af de to klaner, der skal fortsætte deres winning streak i denne DQL sæson. CM er langt foran Viknins hvad kampe angår, men alligevel kan det i sidste ende være dem, der render af med sejren i DQL. Kampen Vinkings vs CM er lige nu sat til at blive spillet den 11/5. Jeg er meget sikker på at dette bliver en meget spændende der kamp, der højst sandsynligt byder på del overraskelser. Mon ikke V smutter ud på DTU, så de kan møde CM med samme ping?


Er BF og POG døde?

BF og POG ved jeg ikke om eksistere mere. De ligger begge sidst, med 0 point (0 kampe spillet), så noget kunne godt tyde på at de ikke havde hvad det tog for at samle et hold til at få kampene spillet.


Andre danske klannyheder: Knold bliver 7’er

The 7th Chapter, der har over to år på bagen som Q2/Q3 klan, fik i går sit syvende og sidste medlem. 7th klarede sig vældigt godt i Quake 2, løb af med anden pladsen til EuroQuake i London, hvor de tabte til Memento Mori. 7th har ikke haft så meget succes i Quake 3, som de havde i Q2 – om dette skyldes at lysten til Q3 ikke er der, eller om det simpelthen bare er mangel på skills, er svært at sige. Vi (og jeg) kan dog kun håbe på at 7thss niveau vil stige efter Knolds tiltræden som det syvende medlem. Et stort tillykke til Knold (fordi han er i klan med mig ;)).

15 KOMMENTARER

 1. Webster du skriver dybt sorte sætninger jo ?

  TuXon.. godtnok er knold og jeg dybt på hinandens ignore list’s ;|, men jeg ville være dybt på stoffer hvis jeg ikke ville give ham ret i at Quake 3 er uden TP.

 2. Hejsa scorp, jeg 0wner dig 100% i Q2 jo =(
  Og båvsan har som _altid_ ret! (man ska i hvert fald ik fortælle ham det modsatte! ;)~~ )

 3. Kamse, du ved jo godt du er den eneste for mig.

  Min kærlighed til dig
  er så stor
  men den er ikke gengældt

  Hvorfor den ikke er det
  ved jeg ikke
  det kan kun én svare på
  og den éne er dig

  Men hver gang
  vi får tid til at ses
  kan enten du eller jeg ikke
  det er ikke til at holde ud

  Hvergang jeg ser dig
  bliver jeg mere og mere forelsket
  dit smil, dine øjne, din stemme

  8(

 4. Du kan snildt diskutere med mig Knold. Og jeg har bestemt ikke altid ret. Men den “famøse” aften, mente du ligesåmeget at du havde ret, og det unden at ville høre min version af sagen.

  Knold og t0t
  t0t og knold
  lonker hele dagen lang
  lang er min pede
  lonker hele dagen lang
  peden i knold
  lonker og lonker
  på knold i dammen


  Damn jeg styrer da det her digt ting… Surt der ikke er andre tøser end Knold der læser det her board :’|