Nintendo kunne via deres Direct Mini-udsendelse annoncere Mario Tennis, Hyrule Warriors samt en Switch-udgave af Donkey Kong Country: Tropical Freeze allerede i maj måned.

Nintendo har for alvor god fart på. Før gårsdagens Nintendo Direct-udsendelse, var det kun en håndfuld titler, som vi allerede kendte til som en del af deres 2018-planer: Bayonetta 1 og 2, Kirby Star Allies, et endnu unavngivet Yoshi og Fire Emblem-spil, samt mere Pokémon og endnu en Metroid titel.

Nu kan du se frem til Mario Tennis, Hyrule Warriors, Dark Souls (som vi skrev om i går) og en Switch-genudgivelse af Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Der kommer en “Definite Edition” af Hyrule Warriors i marts måned og i den 4. maj kan du se frem til en Switch-udgave af Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Vil du have endnu mere Donkey Kong, indtager han også Mario + Rabbids Kingdom Battle som DLC inden længe.

Nintendo er formodentlig klar med en af de større Direct-udsendelser inden længe.

Nintendo Switch er nu også den hurtigst sælgende konsol i Frankrig.

2 KOMMENTARER

  1. Er helt vild med hyrule warriors, så det skal jeg helt klart have til min switch. Var faktisk det spil der fik mig hooked på Wii U da jeg så det I en best buy I USA:-D