Donald Trump og i kølvandet på hans møde med spilbranche-repræsentanter offentliggjort en voldelig spil-montage, som flere branchefolk tager afstand fra.

Trump-administationen har offentliggjort en halvanden minut lang video, som viser klip fra diverse spil inkl. Call of Duty, Sniper Elite 4, Evil Within, Fallout 4 m.fl., som alle er taget fra diverse YouTube’ere og vist uden anden kontekst eller sammenhæng.

Videoen er offentliggjort på Det Hvide Hus’ officielle YouTube-kanal og allerede nu har flere branche-folk reageret prompte. Warren Spector har taget til Twitter sammen med Gearbox Softwares Randy Pitchford.

Det er endnu et eksempel på en Trump-administration, som igen giver sig i kast med afsendelses-manøvrer uden videnskabelig fundament, i stedet for at tage fat ved problems rod: Den helt vanvittige og middelalderlige amerikanske grundlov, som sikrer enhver (tosse) retten til at bære våben.

20 KOMMENTARER

 1. Fantastisk. Tossen omtaler generel IT som Cyber, og nu skal han vurdere hvilken indflydelse digital underholdning har på børn og unge.

 2. #5: Man skal sgu da ikke lade være med at kritisere den tosse, af frygt for repressalier

  Men okay, manden er jo som en 12-årig mentalt, hvis nogen prikker til ham. Samt hans blinde følgere.

 3. Hmm, jeg har en masse Computerspil, dem er jeg glade for.
  Jeg har også en masse skydervåben, dem er jeg også glade for.

  -Jeg må virkelig være hadet af alle så. ?

 4. Det er da farligt, så travlt der haves med at lege bedrevidende og kalde USA for dumme og nu skal vi kloge, intellektuelt overlegne folk udenfor da nok lige vise dem vejen frem.

  Kan vi ikke lige skrue en tand med for arrogancen?

  “i stedet for at tage fat ved problems rod: Den helt vanvittige og middelalderlige amerikanske grundlov, som sikrer enhver (tosse) retten til at bære våben.”

  Hvordan tager Trump fat der? Hvordan tager en præsident fat der? Hvad er helt præcist de næste skridt, siden du har set løsningen modsat de tossede amerikanere?
  Husk lige, at det er Trump, der er præsident – medregn lige hvad han realistisk set kan finde ud af. Han har ikke ligefrem udrettet mentale mirakler i sin tid på posten.

 5. #9#10: Fede avatarer.

  #11: Det sker ikke. Ingen har hidtil kunne fravriste NRA noget som helst og det er de færreste præsidenter som har interesse i det. Og da slet ikke Trump. Meget lettere at fjerne opmærksomheden ved at f.eks. kaste sig over voldelige spil…

 6. Florida har da selv valgt at stramme våbenloven… Så helt umuligt er det da ikke. Med de nye stramninger håber jeg, at man aldrig ser et skoleskyderi igen i Florida, så kan resten måske lære af det.

  Selv om våbenlobbyen har sagsøgt Florida…

 7. NRA skal nok klare sig.

  Men ESA skal nok til at passe på, for WHO presser på at gennemført “Gaming Disorder” som sygdom. Så ESA har lidt at se til for tiden.

 8. #14 – Er alkohol da i fare på grund af alkoholisme?, Jeg ser ikke hvordan det at vedkende at der eksisterer en misbrugssygdomme ifbm. computerspil kan bringe spilbranchen i fare, eller give dem nok at se til. Gaming disorder har da i øvrigt ingen relation til hvorvidt folk bliver morderiske af spil eller ej, men relaterer til overdrevent og skadeligt forbrug?