Dino Patti var en af de store kræfter bag både LIMBO og INSIDE.

Har du spillet LIMBO (2010) og INSIDE (2016), ved du formodentlig godt at der en dansk spilproducent bag. Playdead Games har høstet megen hæder for begge titler og firmaets værdi-ansættelse er røget godt i vejret de seneste fire år.

Vi kunne i juli måned berette, at Playdead Games medstifter Dino Patti, meget overraskende, havde valgt at forlade firmaet ganske pludseligt. Børsen har nu fået aktindsigt i sagen og fortæller i dag, at Patti og den anden medstifter Arnt Jensen de seneste to år har været involveret i en bitter strid (via Finans.dk) omkring retningen og strategien for Playdead Games.

Fik 50 mio. kroner for at forlade firmaet

Vi fortalte i juli måned sidste år, at Patti havde solgt sine aktier til Jensen for et ikke oplyst beløb. Børsen kan nu fortælle, at det var til en pris på 50 mio. kroner. Patti har stadig ikke lyst til at tale om sagen, som han sammenligner som et meget personligt brud fra en kæreste.

Ifølge børsens oplysninger, kommunikerede Patti og Jensen de sidste år stort set kun igennem deres rådgivere. 50 mio. kroner er bestemt også lidt penge, men vi er ikke i tvivl om, at Patti i dag hellere stadig havde været en del af den succes, han i den grad var med til at etablere.

1 kommentar