Gamere bryder sig normalt ikke om DRM-løsninger, da de kan gøre livet en smule mere besværligt. DICE’s Mikael Kalms har dog været så venlig at tilføje et indlæg på Battlefield: Bad Company 2 bloggen, som forklarer den løsning de har valgt til at holde pirater væk fra deres kommende actionspil. Spillet vil inkludere aktiveringsmetoder, som tager hensyn til både de som vil game online, og de spillere vil benytte sig af mere traditionel SecuROM beskyttelse (DVD’en i drevet). Det lyder som om de har anstrengt sig for at tilse alle og det er ganske rart for en gangs skyld. Battlefield: Bad Company 2 er klar i næste måned, men du kan da læse vores preview af spillet inden da.

13 KOMMENTARER

 1. #7 – “The Steam edition will also have SecuROM. We are working closely with Steam to make the integration well-functioning.”

  Ser ud til at SecuROM går online og logger din konfiguration. Jeg skipper det her spil…gider ikke deres pis.

 2. #9 Men det gør Steam så allerede en gang om måneden. Så om SecuROM eller Steam gør det er rimeligt Kartoffel – Kartoffel.

 3. #10 Hvis Steam gør det, så er det da netop også overkill med SecuROM.

  SecuROMs eneste effekt i dette tilfælde bliver at sløve din pc ned og derudover give ekstra arbejde til de supportere som skal forklare kunder hvorfor netop det spil ikke virker, når nu alle de andre steamspil virker.

 4. #12 Lad os endelig komme med postulater om hvor slemt SecuROM er. Jeg er godt klar over nogle mennesker bliver hårdt ramt fra tid til anden af DRM løsninger, men jeg har aldrig selv haft nogle problemer med det.

  Jeg tror det er et tilfælde af the Loud minority har blæst det ud af propertioner, ligesom Vista’s dårlige image selv efter SP1/SP2.

  Den eneste bemærkning jeg ville være enig i er hvis du sagde “Alt andet lige – vil SecuROM gøre min PC maginalt langsommere”, men at sige det ligefrem sløver PC’en kan jeg ikke rigtigt se. Jeg tror ikke en meter på folk kan mærke det rent operationelt på deres maskine.