Den oprindelige afsløring af Battlefield V blev ikke ligefrem modtaget positivt fra store dele af communitiet, og nu har DICE så endelig udtalt, at de skruer ned for visse skøre dele af karakter-tilpasningen.

Med 337 tusinde likes og 481 tusinde dislikes taler afsløringstraileren sit tydelige sprog. Battlefield-fans vil ikke have blå kvinder handikappede folk med blå maling i ansigtet bærende på katana-sværd og kriket-bat ved fronten. For på trods af, at Battlefield ikke just er en hyperrealistisk spilserie, har den altid sæt autenticiteten højt på dagsordenen.

Og nu ser det ud til, at DICE har valgt at gå lidt væk fra de mere skøre indslag i deres karakter-tilpasning i det kommende Battlefield V. I et såkaldt “deep dive show” med blandt andet DICE producer andrew Gulotta og community manager Dan Mitre fortæller de, at de har lyttet til deres fans og ændret visse dele af spillet.

 “We heard the community. We’re still looking at World War II through DICE’s lens, but how forward, how crazy we got with some of that? We heard the community, we understand there were some concerns about, hey, where’s the authenticity? We want players to be excited about customizating their characters with authentic gear. We dialed it back a bit. It was pretty crazy. We wanted to offer some authenticity, and that’s important to us, that’s important to our players.” – Transskriberet af wccftech

En mere autentisk tilgang ser altså ud til at være den nye dagsorden hos DICE, og selvom de mere skæve ting måske bliver implementeret senere hen, så er det da rart at vide, at de rent faktisk lytter til de mangeårige fans.

Og de burde nok lytte rigtig godt efter. For spillets forudbestillinger skulle være historisk ringe, og det har nok også haft en finger med i spillet, da EA og DICE valgte at rykke spillet en hel måned. Den nye udgivelsesdato er den 20. november.

12 KOMMENTARER

 1. Det bliver mit første Battlefield jeg ikke skal have til udgivelsen. Har annulleret min forudbestilling forleden, efter at have prøvet Betaen. Måske senere hvis der kommer et godt tilbud.. hvem ved.

 2. #1 Efter betaen er jeg også helt sikker på, at jeg ikke skal have spillet. Der er dog den mulighed, at deres battle royal spilmode trækker i mig. Det samme er sket ved call of duty. Vil ikke røre dets traditionelle multiplayer og zombies med en ildtang, men deres blackout mode ser simpelthen så pisse nice ud, at spillet er blevet forudbestilt

 3. tjaa både alpha og beta fik jeg prøvet..
  Nu er jeg TDM mand så oplevelsen var jævn mht gameplay.
  Jeg har næsten en dårligere fornemmelse end jeg havde med BF1 beta og det er ikke godt
  BF4 er stadig det jeg bruger min gamer-tid på.
  BFV er dog stadig forudbestilt,, 300 kr på et spil hvert 2. år går nok

 4. Jeg er max på hvad angår BF V.
  Var skide godt underholdt i betaen og synes bare alt for fungere rigtig godt for min m8 og jeg.

 5. Jeg er meget skeptisk med hensyn til EA Dice og BF:V

  De udtalelser som er kommet fra deres udvikler og marketingafdeling har godt nok været upassende på mange områder.

  Tror jeg vælger at droppe BF:V i denne omgang.

 6. Jeg afventer et godt tilbud en gang efter lanceringen. Jeg var egentlig positivt overrasket over betaen, da i sær det langsommere spil tiltaler mig, men jeg er stadig ikke hyped.

 7. Dice har sagt de har tonet den “skøre side” ned, men de vil ikke love at det ikke kommer igen efter release. I stedet vil de lytte til deres community. Dermed sagt hvis spillerne ikke brokker sig, kan de jo se hvor langt de kan presse den.

 8. Jeg har været ude at BF siden 3’eren sådan ca.
  Hvordan er deres Conquest-mode sammenlignet med den gang?
  Jeg sidder lidt og tænker på at prøve igen i år… Også selv om jeg ikke helt har lyst til at bruge i alt 900 kr. for ikke at sidde med en kastreret MP-oplevelse 6 måneder efter udgivelse.

 9. Jeg er træt af at pøblen har så meget at skulle have sagt..

  De skal ikke lade sig indflyde så meget. Først vil de please alle de fucking social justice warrior, som kræfter op. Bagefter skal de så moderere sig.

  Lav nu bare det spil I har lyst til!