Så skete det endelig. Årets største annoncering er endelig landet på redaktionen, og både rusherne og det ganske internet er i oprør. Diablo III har fået en endelig dato. Den 14. maj skal du bruge på at sige farvel til dine venner, skrive afskedsbreve til familiemedlemmer, købe et års forbrug af blomster og smykker til kæresten, sige op fra arbejdet eller søge orlov fra dit studie. Diablo III udkommer nemlig den 15. maj. Det er ikke rygter. Det er ikke gætværk. Blizzard skriver kort og koncist – evil is back – 15.05.12. Dette kan ikke misforståes. Ondskaben vender tilbage inden sommeren går igang, hvilket kun betyder en ting Sommerferien skal klikkes væk med millioner af klik på din yndlingsmus. Du har præcis to måneder til at lægge dit liv om og indstille dig på, at Diablo III konsumerer dig. Via den officielle Battle.net side kan du – efter du er færdig med at græde af glæde – enten forudbestille Diablo III eller få spillet ganske gratis, ved at købe et World of Warcraft Annual Pass. Lad champagnepropperne flyve. Diablo III er på vej.

PARIS, France – March 15, 2012 – The end is nigh! Blizzard Entertainment, Inc. today announced that Diablo® III, the next chapter in its critically acclaimed action role-playing game series, will be unleashed from the Burning Hells on May 15.

Starting that day, gamers with a thirst for fast-paced action and adventure will be able to purchase Diablo III at retailers throughout the United States, Canada, Europe, South Korea, Southeast Asia, Australia, New Zealand, and the regions of Taiwan, Hong Kong, and Macau. In addition, gamers in the regions above as well as in Mexico, Argentina, Chile, and Brazil will be able to buy Diablo III digitally via Blizzard’s Battle.net® website.

Players in the listed Latin American countries and in Russia will be able to purchase Diablo III at local retail locations starting June 7. Digital availability for the Russian version of the game will also begin June 7. In addition to the English version, Diablo III will be fully localized into Latin American Spanish, Brazilian Portuguese, French, German, European Spanish, Italian, Polish, Russian, Korean, and Traditional Chinese.

Blizzard also kicked off global digital presales for Diablo III today. Would-be wizards, witch doctors, demon hunters, barbarians, and monks throughout the world should head to http://www.blizzard.com/games/d3/ now to reserve their digital copies.

“After many years of hard work by our development team and months of beta testing by hundreds of thousands of dedicated players around the world, we’re now in the homestretch,” said Mike Morhaime, CEO and cofounder of Blizzard Entertainment. “We look forward to putting the final polish on Diablo III over the next two months and delivering the ultimate action-RPG experience to gamers worldwide starting on May 15.”

68 KOMMENTARER

 1. For satan, jeg troede det var en joke, da jeg lige læste det på forummet.

  Det er sgu ikke engang en tidlig aprilsnar. :D.

  Fuck så nice. Nogle der kender et troværdigt sted, at bestille Collector’s Edition online, hvis man gerne vil have det på udgivelsesdatoen?

 2. I like, a lot!
  – Endelig en dato, så er det bare spændende at se om man har hypet sig selv for meget. Men ud fra beta, skal det nok tilfredsstille mig

 3. kan pænt sige farvel og på gensyn til min kæreste i dagene derefter.. ser ud til datteren og jeg kommer til at klare os selv nogle dage Får det endda selv gennem wow, så det skal da afprøves

 4. kan jer der har en afsluttende opgave ikke bare lave den FØR den 15. maj?

  langt det meste indhol er vel noget i har læst/lært FØR 15. maj alligevel..

  Til jer som gerne vil, kan jeg sige, at det nu kan downloades (altså klienten)

  man kan bare ikke installere det før de nu åbner op for muligheden for det

  klienten fylder 7,6 GB (tog en halv times tid for mig)

 5. Havde gemt nogen dage til at tage fri når det kom. Men de skal være brugt inden den 1 maj jo :S

  Men mon ikke jeg kan få taget mig en uges ferie der aligevel haha

 6. #23:
  Lidt øv der ikke er mulighed for dem der skal CE. Som jeg forstår skal vi først registrere nøglen på battle.net og så hente spillet ned. Kunne du evt. smide det direkte link til installeren/klienten? Det er der vel ikke noget galt i?

  EDIT: Nevermind. Her link til dem som køber CE og gerne vil installere klienten så de er klar:

  http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe

 7. Forhåbeligt for man en Collectors edition har godt nok haft den på preorder længe. Men coolshop plejer at være flinke til at sende spillene sådan man har dem dagen før, og er parat til midnat.

 8. Tillykke folkens… i fortjener det sgu efter saa lang tid venten…

  Jeg skal ikke spille det og gunden til det kan jeg kun sige:

  I DON’T HAVE A SPELL READY…

 9. #27 RMJ

  Underligt at du har oplevet at Coolshop sender et par dage før. De sidste par gange fx. SC2 og cata fik jeg først pakken på selv release dagen.

  Men WOOOOOOOT D3!!!!1111oneoneone

 10. Jeg har ikke engang taget mig sammen til at spille betaen endnu selvom jeg har ikonet på skrivebordet, så kommer næppe til at købe det fulde spil

 11. Endelig! Bliver satme godt

  Men fucking 60 euro får en digital version. Fuck man bliver kneppet i røven og de ved at de kan gøre det.

 12. Tirsdag, hvad er det dog for en dag at RELEASE HELEVEDE PÅ! alså.

  Har de ikke hørt om FREDAG derovre lol.

  21 Oktober 2010 godt nok en del dage siden man preorderet, forhåbeligt tidligt nok til at få Collectors edition.

 13. #45 Det er der fandme ikke noget der hedder – AFLYS ALT !!!

  Kommer til at sidder i toltalt mørke med hørebøffer på, så Hell ryger HELT ind i skallen

 14. Madre De Dios

  Fuuuuuck jaaaa jajajajjaajaa !!!!1111oneon­eone

  Det bliver så fucking godt det skal tæsket igennem til ukendelighed

 15. SHHHOOOOOOOORRYYYYUUUUUUUU KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee..ehhh ahhhhh… forkerte spil..

  INNNSUUUUUFFFFFFFIIIIIII-CIIIIIEEEEEEENTTTT
  VESSSSSSSPEHHHEEEEEEENNNEEEEEEE GAAAAAAAAAAAASSS!!

  Ahhh.. I give up.

 16. Well jeg er nok den eneste herinde der ikker er hyped. Jeg spillede Diablo 1 max en time. Jeg synes det var lidt kedeligt at klikke rundt på alt. Jeg ville SÅ gerne kunne lide spillet. Jeg håber at se diverse video anmeldelser og bliver glad for spillet. Men regner ikke med at købe det, før jeg lige ser om det er noget for mig.

  Synes det er lidt meget at give 300-400 og så ikke kunne lide det alligevel.

 17. #57

  Hvis du ikke har spillet 2rn er du gået glip af noget, fordi Daiblo II er 20 gange bedre en 1’ern.. SPillemæøssigt, gameplay + historiemæssigt

 18. Har ikke noget med at være hyped at gøre, alle spil hverken kan eller skal være for alle.

  Diablo er da fedt hvis man kan lide hack n slash, om diablo 3 bliver røv dårligt er svært at sige før man har prøvet det.

  Men håber godt nok ikke RMAH kommer til hardcore selvom det lyder det desværre til ifølge Jay Wilson

 19. #61 I sidste ende vil det ende ud i det samme fra tredjeparts sider, så om blizz eller en anden gør det, så forstår jeg godt hvis de ender op med det.

  Det er en af de største downsides ved det spil som i D2… Salg af itaaamz

 20. #63 Holy shit, da jeg så wow første gang var jeg ret “meh”, men når man ser på, at det udkom to år efter warcraft 3, så er er det ret sindsygt

 21. #65 egentlig en lidt sørgelig udvikling, jeg tænker at de tidlige blizzard spil var mindst ligeså gode den gang de udkom som nu tidens spil. I dag tager der bare meget længere tid for dem at lave et nyt spil (ja ja ved godt der kommer ca. et spil om året fra blizzard) men antallet af ansatte i udviklings afdelingen er jo også mange doblet.
  Diablo1-2 warcraft1-3 startcraft i den periode de udkom var blizzard på toppen. Så som kom wow, ja det var et godt spil, men det har sgu lidt ødelagt firmaet ved at suge så mange ressource til sig.

 22. #57: Jeg ELSKER Diablo 2 og Diablo 3 (betaen), men har aldrig gennemført 1’eren. Har forsøgt gang på gang, men det fanger mig ikke så meget.

  Hvis du er i tvivl, så køb D2 + LoD og prøv det af, du kan vist få begge samlet for 100 kr. i dag. Evt. hent demoen af D2 (http://www.shacknews.com/file/246/diablo-2-demo). Det er 1000 gange bedre og mere omfattende end 1’eren.

  I 1’eren går man bare ned og ned og ned i samme “dungeon” og der er kun én by. I 2’eren er der 4 (5 med LoD) forskellige acts, med mange varierede landskaber, fede items (de var kedelige i 1’eren), spells systemet osv.. Det kan ikke beskrives, 2’eren er så meget bedre end 1’eren.

  Og 3’eren er IMO en kæmpe forbedring ifht. 2’eren.