Én af de nye Diablo 4 features, som Blizzard introducerede på BlizzCon, er world bosses. World bosses er ekstra store monstre, man bliver nødt til at tackle sammen med andre spillere. De er ikke en del af Diablo 4’s historie, men spawner rundt omkring i Sanctuary.

Op til otte spillere kan deltage i kampen, og sværhedsgraden skalerer med antallet af spillere. Loot har altid været centralt i Diablo, og world bosses dropper naturligvis særligt attraktivt loot.

Game Informer har haft mulighed for at deltage i en world boss kamp mod Ashava the Pestilent sammen med nogle af udviklerne fra Blizzard. Du kan se gameplayet herover.

Den opmærksomme læser kan måske huske, at vi så et kort glimt af Ashava the Pestilent i den gameplay trailer, som Blizzard frigav under BlizzCon.

8 KOMMENTARER

  1. #2 syne sinventory og UI og det hele ligner meget, ret meget samme stilart det hele som D3 havde håbet på at de havde givet UI’en en ordenlig overhaling og lavet det lidt anderledes for en gangs skyld, men altså er godt klar over selve spilstilen jo selvfølgelig skal være det samme det er fair nok, synes bare meget det ligner D3 sådan hele “the feel” når man ser det, lidt dovent genbrug af stilarter efter min mening.

  2. #4 Tjoo det måske rigtig nok. Men tror nu ikke jeg ville kalde det dovent genbrug, da de jo helt bevist har sagt de godt vil ha det gamle feel tilbage.
    Og rent grafisk syntes jeg det ligger langt fra D3 og minder mere on en unfangelse mellem D2 og PoE

  3. Jeg kommer sgu nok til at hoppe på D4-vognen. Det er vist næppe nogen hemmelighed at jeg har “spildt” mangen en mørk aften i D3!

    Det bliver spændende at se hvor de havner henne i UI, men det er ihvertfald fedt at de griber tilbage i nogen af det mere dystre og mørke. Classes bliver nok også noget spændende noget. Og så håber jeg selvfølgelig på en kodyl historie!

  4. Inventory ser utroligt kedeligt og forkert ud. Det er da meningen, at fx en rustning skal sidde på brystet og en hjelm på hovedet og ikke bare ude i siden af billedet af ens karakter. Helt forkert.