Diablo 3 får Necromancers tilbage på banen i næste uge

Necromancer får sin genopstandelse

13

Nu har Blizzard aldrig været bange for at tage gamle tricks op af kisten og støve dem af. Vi er da også mange, der har savnet den gamle Necromancers flodbølger af skeletter der knuser sig vej gennem de omgivende fjender. Nu har de lavet en “ny” Necromancer som del af udvidelsen Rise of the Necromancer. Udvidelsen udkommer den 27. juni og bliver tilgængelig i takt med at regionsserverne undergår vedligeholdelse.

Du kan læse mere om denne expansion pack på Blizzards hjemmeside.

Man behøver ikke købe udvidelsen, for at spille i de nye zoner, der også følger med i opdateringen, men vil du selv spille necromancer, så er det om at komme til tegnedrengen og fremfinde de 14,99€ som udvidelsen koster.

Ærlig talt er denne skribent pænt træt af datoen, da det er PRÆCIS den dato, han tager på Roskilde Festival og arbejder! Men til gengæld er denne skribent ganske tilfreds med at indholdet burde være ordentligt klar til en gennemført grundig Færdig-Med-Roskilde-For-I-År-stener.

Så øh… er der nogen der giver et b00st omkring søndag den 2. juli klokken alt for sent?

13 KOMMENTARER

 1. Tænker at prisen er fin. Sidst jeg ofrede penge på D3, var da udvidelsen RoS udkom (i 2014?).

  Er mere spændt på, hvad de fremad kunne finde på at tilføje?

 2. #2: Jeg tror ikke der kommer det store mere.

  Jeg er sikker på Necromancer er en klasse som oprindeligt skulle have været med i 2. expansion til D3. Men de har valgt at droppe D3 og istedet fokusere på den næste Diablo titel, som er under udvikling pt.

  De valgte så at de ligeså godt kunne bruge det arbejde de havde lagt i necromanceren og så spytte det ud som en DLC pakke til D3. Nemme penge.

 3. #1 : Der skulle også være nye områder osv. Ved dog ikke om det er helt nok til at retfærdiggøre prisen. Det må tiden vise.

  #5 : Spændende! 1./3.-person i Diablo-universet kunne være en interessant ting at se nærmere på. Der er trods alt en god del lore at arbejde med. Hvis de laver det som en MMORPG á la WoW, vil jeg dog nok holde nallerne væk.

 4. Super med Necromancer i Diablo 3.

  Så mangler vi kun Warlock, Thief og ikke mindst Druid.

  og ikke mindst de manglende Archivist og Necruid classes.

 5. For 100kr kommer det ikke til at ske, så vigtigt er det sgu ikke for mig at prøve en ny char.
  Jeg kan sagtens vente til det bliver billigere og hvis det ikke sker, ja så må jeg undvære.