Feral Interactive er noget nær eksperter når det gælder om at konvertere spil til Linux og især Mac. Skulle du have lyst til at forsøge dig med Deus Ex: Mankind Divided på en af de to platforme, kommer Feral Interactive dig nu til hjælp.

Embrace what you’ve become in Deus Ex: Mankind Divided, a futuristic action RPG coming to Mac and Linux this year.

De har i dag meddelt, at de vil være klar med Deus Ex: Mankind Divided til Mac og Linux allerede inden udgangen af året. Mac-versionen vil benytte Apples Metal API, hvilket kan give forhåbninger om lidt bedre performance end de sædvanlige OpenGL-baserede ports.

Deus Ex: Mankind Divided is coming to Mac using Apple’s Metal graphics API, delivering Deus Ex onto the OS in spectacularly polished form. Linux is in on the action too as the series comes to the platform for the first time ever.

Feral fortæller dog ikke om Linux-udgaven vil benytte sig af Vulkan eller DRM (Denuvo).

Har du ikke allerede været der, bør du læse vores anmeldelse af Deus Ex: Mankind Divided.

1 kommentar

  1. Spændende. Nu er jeg jo stor fortaler for at SteamOS skal udbredes så vi kan blive fri af Windows og UWP. Det er efter min mening det eneste rigtige at gøre, så Steam bliver en platform på lige fod med XBox og Playstation. Forskellen vil selvfølgelig være at det stadig er PC baseret og åbent på en måde så du kan bruge maskinen som en ganske normal PC. Og at Valve ikke vil styre hvor og hvad du kan på maskinen generelt udover Steam.

    Desværre ved jeg også at disse Mac og måske oftest Linux ports, netop er ports. Ofte er de vistnok kørt gennem et eller andet compatibility layer, så koden er reelt ikke 100% native. Hvilket også klart kan ses på mange af de eksisterende Linux ports’ performance. Men det er stadig bedre end intet. Udviklerne og udgiverne skal jo starte et sted.