Sony & Quantic Dream har netop meddelt, at Detroit: Become Human er gået guld og klar til udgivelsen den 25. maj. Du kan hente en demo af spillet i morgen kl. 06.00.

David Cage og hans Quantic Dream har arbejdet hårdt på Detroit Become: Human i en del år nu. Det er dog et ganske godt varsel at spillet er “gået guld” og derved klar til trykken (for de som vil have en fysisk udgave) over en måned før ankomsten den 25. maj.

De som har fået lov at se spillet, melder faktisk ganske positivt tilbage (uden at måtte sige mere) og skulle Quantic Dreams levere varen til fulde, kan Detroit: Become Human være endnu en PS4-eksklusiv titel, man bare må eje.

Sony har i dag lavet et lille stunt sammen med Amazons Alexa, som du evt. kan se nærmere på. Demoen, eller første “scene” af Detroit: Become Human kan downloades fra PlayStation Store fra i morgen tidlig kl. 06.00 dansk tid.

7 KOMMENTARER

  1. Jeg 100%’ede Heavy Rain til PS3’en dengang det udkom. Det var mega fedt, kanont spændende historie og enormt flot grafisk.

    Havde jeg en PS4 ville jeg helt klart købe Detroit Become Human. Men må desværre springe over.

  2. Går de helt amok med QuickTime events som i heavy rain eller er det tonet mere ned? Syns ihvertfald det tog overhånd når man skulle til at ha qte på for at gå op ad en skråning og andre ting