Ubisoft har netop afsløret, hvad vi kan vente fra den kommende gratis Conflict update til Tom Clancy’s The Division.

Clear Sky er en ny Incursion i Columbus Circle, hvor der skal nedkæmpes Rikers i håb om at vinde en anti-luftvåbenbase tilbage.

Du kan også se frem til High-Value Targets (HVT), som er fjender der kun kan nedlægges inden for en bestemt tidsramme. Du vil finde vej til disse via en HVT Officer, som også vil udpensle det anbefalede gear til missionen.

Som om Dark Zone ikke er intens nok, bliver det nu muligt for andre agenter at hi-jacke dit loot, ved at kappe rebet mellem helikopteren og loot-kassen; find vaterpasset frem så du kan være sikker på at holde tungen lige i munden.

Alle detaljer finder du på Ubiblog, og så kan du naturligvis se traileren for opdateringen herunder. Conflict Update bliver gjort tilgængelig den 24. maj på alle understøttede platforme.


18 KOMMENTARER

 1. “gyldige” platforme?

  Tilgængelige ville nok være mere passsende

  Men ja – det er sku en “make it or finally break it patch” for mig.

 2. Er du helt sikker på det, @Knuspar? PlayStation 3 er en tilgængelig platform i al almindelighed, men ikke gyldig til at afvikle The Division.

  Jeg lader mit ordvalg blive stående, indtil du (eller andre) smider noget skrappere argumentation for et skift på bordet

 3. Tja som det står lige nu er the division bare spild data på min SSD så giver det lige 1 uge med 1.2 ellers bliver det også smidt af H-til. Har været inde i 10 min de sidste 4 uger… det er bare dødt. Ærgeligt for det var ellers sjovt i starten men for satan det er skidt lavet af Ubisoft.

 4. Tell ya what – jeg lader andre om at undre sig og konstatere hermed bare at jeg er uenig med dig – men for gammel til jeg gider bruge min tid på at diskutere.

  Men tilgængelige platforme er selvfølgelig underforstået de platforme som spillet er tilgængelig på allerede nu. Lad du det bare stå da du åbenlyst tolker det anderledes.

 5. Jeg er ikke god til “underforstået”. Jeg foretrækker “tellin’ it like it is”.

  Jeg er dog altid modtagelig over for kritik af mine ordvalg, men I denne sammenhæng mener jeg at beskrivelsen er passende.

 6. Jeg gik også død i det efter 1.1. Det blev alt for nemt at få HE items. På ingen tid fik man gult over hele linjen. Ja, man kan så få efter at få højere gear score og dps, men skruen uden ende. Det er ikke den samme “glæde” som at få skiftet et blåt item ud med et gult.

  Desuden spiller jeg det næsten kun solo og det er som om at alt det nye er gruppe content. Når de gør noget ved hele PvE området, feks. gør mobs lige så svære som DZ mobs og med random solo’able PvE bosser så vender jeg måske tilbage.

  Men inden 1.1 kom spillede jeg det som en gal og synes det var super fedt.

  Jeg er glad for at jeg ikke har købt season pass.

 7. Der er en grund til, at Tom Clancy’s The Division har mistede omkring 80-90% af spillere på Steam alene. Hvis Ubisoft forsætter i samme spor er spillet snart færdig.

  Kender ingen som spiller det mere overhovedet.

 8. Haha lidt sjovt.. sad lige og læste sidste linje i artiklen et par gange da jeg også faldt over ordet gyldige og lige skulle bruge 2 sec på at forstå sætningen korrekt.

  Kommer så ned i kommentarer og kan se @knuspar og  @Chrism allerede er i gang med diskussionen

  Må dog give Knuspar ret her, kan ikke helt sige hvorfor, men jeg skulle som sagt lidt læse linjen 2 gange for at være sikker på jeg ikke havde læst forkert og forstået den korrekt.

   

 9. @Heschen, jeg er klar på at ændre “gyldige” til noget andet, men Knuspars bud, “tilgængelige”, holder ikke helt.

  Hvis du lige har det rette ord, som gør artiklen bullet proof, så siger du bare til

 10. @Chrism

  Ville ved første tanke også selv have brugt tilgængelige platforme, men det lyder dumt når du har bruge tilgængelig én gang i samme sætning.

  Conflict Update bliver gjort tilgængelig den 24. maj på PC, PS4 [indsæt resten her]

   

 11. Ja det vil jeg mene, men nu ved jeg jo også hvad det betyder

  altså det gamle gjorde jo også, jeg skulle bare lige læse det 2 gange, men vi er jo lidt ude i flueknepperi her… grunden til at jeg skrev om det var jeg kunne se i allerede var igang med det, ellers havde jeg ikke tænkt videre over det.

 12. The Division skibet er sejlet for længst. Det er nærmest selvsagt til årets mest skuffende spil. Alt for mange gamebreaking bugs og exploits som er blevet fikset alt for langsomt. Og stadig aaaalt for lidt content!

 13. Den tog så ikke meget over 15 minutter at gennemføre i første hug Nok mest fordi vi klumrende, den gik voldsomt hurtigere anden gang vi kørte den.

  Den skal nok blive en smule mere udfordrende i CM, og så alligevel