Alt imens Activision og Bungie har addresseret den voksende kritik af Destiny 2, kan du nu prøve Destiny 2 ganske gratis via en trial-udgave.

Du kan nu få en smagsprøve på spillet på samtlige tre platforme (PC, PS4 og Xbox One), men Bungie trak større overskrifter, da de droppede en live-stream i sidste øjeblik for at addressere kritieken fra især de mere hardcore spillere, som ikke var helt tilfredse med Bungies prioriteter.

Det mundede ud i et ganske ærligt blog-indlæg, hvor de opridser nogle af de ædringer de har i sinde at implementere her i fremtiden.

De erkender også, at der ikke har været nok åbenhed og dialog med spillerne (og især hardcore-gamerne) omkring udvikling og spillets “tilstand”.

Du kan selv springe forbi Bungies blog, hvor Luke Smith & Chris Barrett opridser hvad Bungie har i sinde at gøre anderledes for fremtiden. Har du investeret i en Xbox One X, kan du se frem til den 7. december, hvor Bungie er klar med en 4K & HDR patch til både Xbox One X og PS4 Pro.

Du kan herover se traileren for den gratis trial-udgave af Destiny 2.

4 KOMMENTARER

  1. Er godt nok super positiv over hvor godt det køre med min lidt aldrende i5 3.2 og 770 gtx 2gb. Det skal de have. Har så kun spillet 30min af trial. Og være udemærket