Death Stranding viste gameplay og to nye karakter frem på E3

Hvad har Kojima dog gang i?

4

Sonys E3 2018 Showcase bidrog endelig med den første gameplay trailer fra Hideo Kojimas Death Stranding. Lea Seydoux og Lindsay Wagner blev introduceret, men hvad spillet går ud på er stadig en gåde.

Det er helt tydeligt, at Sony har givet Hideo Kojima helt fri tøjler, når det gælder Death Stranding. Det er ikke hver dag man får vist gameplay fra et spil, og stadig ikke har en reel fornemmelse eller idé om, hvad det går ud på. Måske noget med tid som tema, men Death Stranding synes stadig ligeså mystisk og gådefuldt som tidligere.

Vi er heller ikke blevet klogere på hvornår spillet ankommer, men det sker ikke i år. Udover Mads Mikkelsen og Norman Reedus, optræder Lea Seydoux og Lindsay Wagner også i Death Stranding.

Demoen led lidt af uskarpe scener fra tid til anden. Det kan være enten den motion blur som er valgt, men komprimeringen af traileren, kan have forsaget det.

Du kan se den over 8 minutter lange gameplay demonstration herover.

4 KOMMENTARER

  1. Kan godt lide atmosfæren. Det skaber en del ekstra mystik omkring spillet at man stadig ikke rigtig kan se hvad spillet går ud på.

    Er klart interesseret. En skam man ikke kommer til at kunne spille det, da det ser ud til kun at udkomme på PS4.

  2. Jeg er stadig begejstret. Vi ved stadig ikke, hvad spillet “er”. Mystik, fedt koncept og en verdensklasse kreativ motor, som samler hele værket. Ultimativ h y p e