Er du digital tilbudsjæger, har du nu tre datoer at se frem til. Datoerne for de tre kommende store Steam-udsalg er kommet frem.

Det er fra Twitter-brugeren med det mundrette navn SkrSkrGVNG, der har været så fræk at smide datoerne på sit Twitter feed. Datoerne er taget fra et lukket udvikler-forum, og måtte ikke postes på Steam eller personens egen hjemmeside. Men der stod ikke noget om Twitter, hehe.

Halloween er det først kommende udsalg, og det kører fra mandag den 29. oktober til den 1. november. Det er også det korteste af de tre. Derefter følger efterårsudsalget, hvor vi kan jagte gode tilbud fra den 21. november til den 27. november. Hele vejen igennem julen og indtil 2019 så småt er igang, kan vi købe julegaver til os selv i vinterudsalget, der kører fra 20. december til 3. januar.

Den kommende tid er fyldt med store spil, så det bliver da spændende at se, om nogle af 2018’s bedste titler kommer på tilbud. Er der bestemte titler, som du måske venter på at finde til en rigtig fordelagtig pris i de kommende måneder?

 

4 KOMMENTARER

  1. Deres ‘udsalg’ har, mildest talt, være skuffende og ligegyldige, siden de gik over til faste deals, og ikke daily, og tidsbegrænsede deals.

  2. Ja spil der er til -75 % er som regel spil der er over 1 år gammel og stadig har fuld pris… flot!!!

    Og aldrig nogen over-75%længere

  3. Er generelt heller ikke total oppe og køre over deres udsalg længere.
    Tjekker for det meste lige hurtigt min ønskeliste igennem for at se om der er nogle gode tilbud og det er så det.