Opdatering: Det er Frederik og ikke Kasper Nielsen som vandt turneringen. Vi har netop hørt fra Kasper, som fortæller at det er hans bror Frederik og ikke ham selv der var på spil. Vores info kommer direkte fra Blizzard og vi har givet dem besked om den noget pinlige fejl.

Danske Frederik “Hoej” Nielsen viste det danske flag på flotteste vis, da han i går blev kåret som vinder af The Hearthstone Championship Tour Spring Championship i Shanghai.

Frederik “Hoej” Nielsen vandt $60.000 og naturligvis også en plads blandt de otte ved verdensmesterskabet i Hearthstone, som vil blive afviklet under BlizzCon 2017 i november måned. Til trods for at turneringen foregik i Shanghai, var det europæiske spillere som dominerede. Ingen af de kinesiske spillere klarede kvalifikationen videre til det store slag.

“Hoej” vandt både semifinale og finalen med overbevisende 3 – 0.

Frederik “Hoej” Nielsen efter sejren ved The Hearthstone Championship Tour Spring Championship i Shanghai.

Andenpladsen og $40.000 gik til ukrainske Aleksander “Kolento” Malsh og tredjepladsen blev besat af Anthony “Ant” Trevino (USA). Sidste plads til finalerne gik til Yevhenii “Neirea” Shumilin (Rusland), som allerede havde været tæt på at kvalificere sig ved kvalifikationsturneringen i vinter.

12 KOMMENTARER

  1. Tillykke til ham da

    Det kan være man skal se Blizzcon i år og følge ham, og se hvor langt han når i Heartstone turnering ved blizzcon 2k17.