CD Projekt RED rygtes at ville fremvise Cyberpunk 2077 for lukkede døre på årets E3 messe. Selv er den polske udvikler dog næsten helt tavs…

CD Projekt RED er dog selv lidt skyld i, at det det polske gaming site GRYOnline for et par dage siden kunne fortælle, at vi endelig vil kunne få lov at se bare lidt (via VG24/7) af deres kommende Cyberpunk 2077 i juni måned. Mere konkret skulle CD Projekt RED demonstrere spilelt for lukkede døre i første omgang.

Her sidste uge kom de første (drilske) livstegn fra spillets Twitter-konto i fire år. Dog med en meget (meget) kort besked:

Efter succesen med The Witcher 3, kan CD Projekt RED stort set benytte al den tid de ønsker til at videreudvikle Cyberpunk 2077, men for pokker da. Vi vil altså snart gerne fordres bare lidt…

Mens vi (frådende) venter på mere fra spillet, kan du herunder se de tre hidtige screenshots som er blevet offentliggjort. Det skal dog nævnes at de over to år gamle…

 

13 KOMMENTARER

 1. Gør jeg bestemt også. Men tanke hvor sindsygt vellavet The Witcher 3 var / er, kan det kun blive stort og godt. Jeg ville have spillet The Witcher 3 mere, hvis ikke jeg var så pisse træt af fantasy-genren.

 2. Men nu de(CD Projekt) er kommet i Major League. Med hvad dertil hører sig…

  Kald det; jantelov, misundelse, generel pessimisme med loot bokse oveni!? Jeg er sgu’ en smule nervøs. Kan være fordi, at jeg faktisk bliver nødt til at lave en FULL opgrade – hvis det vitterligt bliver skide godt.

  ..’2077 og Squadron 42 = Jeg håber det flopper

  #5 JØSSES!? BOSS! Så Warcraft siger dig ikke noget længere!?!?!? (i det mindste var 1 og især 2 og 3 gode) ;-D
  ..kimser du nu også af de tidlige T.E.S’ere?

 3. Det er nærmeste den eneste virksomhed, der kan få mig til at investere i ny hardware. The Witcher 3 strøg ind som en af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet – Jeg elsker Fantasy, men jeg elsker Cyberpunk endnu mere, så jeg prøver virkelig på at begrænse min hype.

 4. Der er muligvis nogen der bliver skuffet når CP2077 lander. Spillet lyder til at være fundamentalt anderledes end The Witcher 3 mht. karakterer. I Witcher 3 var der ligesom ikke så meget at rafle om, men i CP2077 laver man sin egen karakter inklusiv valg af baggrund. Det må alt andet lige give en mindre ‘personlig’ historie i spillet.

  Jeg er til gengæld ikke i tvivl om at CDPR vil levere på indhold, stemning og gameplay

 5. Jeg ved nu ikke om jeg er direkte skuffet over Cyberpunk 2077, men jeg er nok en af de få der har svært ved at blive hypet..

  Ikke at jeg forventer, at CDPR ikke kommer til at levere et godt spil, men fordi jeg i modsætning til #2 er jeg vild med middelalderlige fantasy verdener og disse scifi, post apokalyptiske, osv verdener sjældent tiltaler mig. Udfra den betragtning havde jeg også heller set et The Witcher 4.

  Alas det kommer så ikke til at ske i denne omgang og jeg kan da godt forstå CDPR sikker har brug for en pause fra The Witcher universet for ikke at køre helt død efter 3 spil.

  Under alle omstændigheder så kommer jeg da til at følge med når spillet bliver præsenteret.