Cyberpunk 2077 E3 2018 trailer fra CD Projekt RED

Endelig er den her efter flere års ventetid.

18

Så kom den endelig. Som en “lille sidste ting” på en hæsblæsende Xbox E3 Showcase, fik vi endelig lov at E3 2018 traileren for CD Project REDs Cyberpunk 2077. Se traileren nu.

Vi skal ellers love for at Microsoft gav den gas på deres show. 50 spil, 18 eksklusive titler og 15 “world premieres”. Den sidste var dog den mest ventede. Der er ingen tvivl om at Cyberpunk 2077 er det spil som flest af jer ser frem til.

Der var dog ikke tale om en gameplay-trailer, men for pokker hvor ser den verden, som CD Projekt RED har skabt, dog indbydende ud. Vi fik heller ikke en udgivelsesdato endnu, men vi kan håbe på mere – og især gameplay – fra Cyberpunk 2077 de kommende dage.

Se den så appetitlige trailer herover.

18 KOMMENTARER

  1. Det ser fantastisk ud…. med storytelling i stil med W3 og i en moderne cyberpunk verden…. shut up and take my money! Også musikken er for nice

  2. Det ser så FUCKING sprødt ud, for satan da!

    Dog skuffet over ikke at se in-game gameplay. Bare et par sekunder ville have været fantastisk.

    Men!… det ser vanvittig lovende ud hvad artstyle, atmosfære, design og hele lortet angår. Fuck en lækker trailer maaaaaaaand

  3. Håber snart ser kommer noget gameplay. Verdenen ser spændende ud, og historien er sikkert også fed. Men jeg brød mig ikke om gameplayet i Witcher 3 så hvis det minder for meget om dette gider jeg ikke.

    Får lidt en 5. Element vibe.