I sidste uge skrev vi om hvordan Nintendo har genoplivet den hæderkronede Game & Watch-serie i anledning af Super Marios 35-års jubilæum.

Hvis man længes efter de gamle spil og samtidig er glad for Cuphead, er der flere gode nyheder. Tre fans af Cuphead har nemlig udviklet Cuphead: Game & Watch Edition, som er præcis, hvad det lyder som: Et helt simpelt Cuphead-spil i stil med de gamle LCD bip-bip spil. Naturligvis komplet med de bip-bip lyde, der gav de gamle håndholdte deres kælenavn.

Spillet er udviklet i Unity med teknologien WebGL, så det kører direkte i browseren. Det er gratis og kan spilles på itch.io.

Hvad er din high score?

5 KOMMENTARER

  1. #3 Det er faktisk et ganske sjovt lille spil og yderst autentisk i stilen, vil jeg sige. Mht. om Nintendo laver flere Game & Watch ville jeg ikke være for optimistisk, men det ville da være mega cool, hvis de gjorde

  2. #4 Nej det har du nok ret i at de ikke gør, desværre, har på det sidste fået en mærkelig trang til at ville spille en helt masse retro, især af nintendos gamle guldgruber.

    Cuphead ville ellers også uden tvivl være fantastisk som et bip,bip spil