Den ellers lovende Counter-Strike klon til Unreal Tournament kaldet Strike Force er blevet trukket tilbage efter netop at være blevet udgivet.
Strike Force er et ambitiøst mod til Unreal Tournament, der meget i stil med Counter-Strike vil lade terrorister kæmpe mod anti-terrorister i et rundebaseret system på forskellige missionsorienterede baner.


Den første udgivelse ramte nettet i går, men Strike Forces teamet har allerede trukket den tilbage, fordi der simpelthen var for mange fejl i koden. Intet er dog så skidt at det ikke er godt for noget, og selvom den første beta udgivelse midlertidigt er blevet trukket tilbage, har opmærksomheden omkring dette spredt Strike Forces navn.


Mod’et ser i hvert fald særdeles tiltrækkende ud (som nedenstående screenshots demonstrerer), og med hele otte planlagte playmodes, kunne det godt gå hen og blive en alvorlig konkurrent til Counter-Strike – hvis de altså kan få det til at virke.


Du kan læse mere om Strike Force og holde dig orienteret om hvornår betaen atter vil være til download på den officielle Strike Force side.

2 KOMMENTARER

  1. Hvis du har en ven eller 7 kan jeg anbefalde CTØ (Capture The Ølkasse) og nogle splattergøbs. Man må drikke af de andres ølkasse når den står oven på ens egen når den er på ens bane.

    se mere på http://www.ctø.dk