Jeg er som regel ret nem at imponere, når grafikkort skal demonstrere den nyeste udvikling. Det er dog overhovedet ikke tilfældet i ovenstående trailer, hvor der skal præsenteres Ray Tracing fra den teknologi som NVIDIA er ved at udvikle.

Det er Remedys Control der benyttes til præsentationen, og selvom jeg da godt kan se, at spillet bliver marginalt flottere når RTX aktiveres, så er det altså ikke noget der får mig til at slå kolbøtter i ren begejstring.

Jeg finder det derimod langt mere interessant, at der vises noget reelt gameplay fra Control, hvilket må siges at have været en mangelvare siden annonceringen under E3 sidste år. Der er et par sekvenser med lidt gunplay, samt lidt af de overnaturlige evner, som spillets hovedperson, Jesse Faden, vil være i besiddelse af. Der ligner en spændende kombination af den type gameplay vi fandt i Remedys sidste spil, Quantum Break, blandet med en mild superhelte-vibe.

Jeg bliver lige så stille mere og mere tændt på Control, så jeg ser meget frem til denne sommer, hvor spillet forventes udgivet.

3 KOMMENTARER

  1. Tror du skal kigge den igennem igen. Lys og skygger ser da fuldstændig vanvittigt realistisk ud. Især de sidste to klip kan man virkelig se forskellen! Det fjerner fuldstændig det normale syntetiske cgi indtryk fra computerspil.

  2. #1 – jeg så videoen igennem adskillige gange da jeg skrev nyheden, og jeg kunne godt se en forskel, men det var kun fordi videoen udpenslede det så tydeligt, at jeg bemærkede en forskel. Jeg ser det ikke som en så essentiel udvikling, at det fortjener den opmærksomhed det får.

    Gameplay fra Control synes jeg var langt mere interessant, end om nogle af skyggerne på skrivebordet nu også var marginalt mere realistiske.

  3. #2 Jeg er helt på linje med dig. Det er der, men i forhold til at det er en så hypet teknologi, så er det utroligt lille forskel.

    Nu har jeg siddet og kigger, og flere gange har jeg tænkt at det næsten så bedre ud uden RTX slået til.