Meget tyder på at norske FunCom endelig er på vej imod noget velfortjent medvind. De har på bare én uge solgt 320.000 Conan Exiles spil via Steam Early Access og spillet har nu allerede tjent udviklingsomkostningerne ind og lidt mere til.

Norske FunCom har ikke haft det specielt let de seneste år. Der var også en del som var noget nervøse, da de meldte ud at de ville stable Conan Exiles på benene som en Steam Early Acccess-titel. Modtagelsen har dog været bedre end selv FunCom selv kunne håbe på.

På bare en uge har den norske udvikler solgt 320.000 spil og det byder yderligere ressourcer til spillet. FunCom chef Rui Casais, med portugisiske rødder, kunne fredag bidrage med en opdatering og en stor tak for opbakningen.

Casais kunne også fortælle, at Conan Exiles vil få mod-support og være på pletten til både GDC og PAX-messerne de kommende måneder. GI.biz bidrager i dag med en ganske glimrende artikel, som du også lige bør nappe med. Her på Daily Rush er Conan Exiles også blevet modtaget ganske pænt.

Conan Exiles launched successfully into PC Early Access last week. The game has been dominating the #1 spot on Steam’s Global Top Seller List and Funcom is both thrilled and grateful to be able to share that the game sold 320,000 units first week and that all development costs have been recouped. Looking ahead, Funcom is working hard to live up to the Early Access goals and will be working together with the community to improve the game and update it with exciting new content and features.

“We are deeply humbled and very grateful for the initial success of Conan Exiles,” says Funcom CEO Rui Casais. “Funcom has gone through some challenging times in recent years and seeing the game we have poured so much time and effort into gain this amount of traction so quickly is very invigorating for everyone who works here. This is just the start of the Early Access adventure and we will do whatever it takes to make sure Conan Exiles turns into a fully-fledged game that has something to offer new and old fans of both Conan and survival games.”

20 KOMMENTARER

 1. Det der kan ende med at ‘dræbe’ spillet er de massive server problemer folk oplever. Både at de officielle servere var nede så længe, i forbindelse med at de ledte efter ny udbyder, og det faktum at de fleste, hvis ikke alle, server hosts, åbenbart ikke kan levere en stabil server for en del mennesker.

  Selv var jeg igennem 4 hosts før jeg fandt en der kan levere en server der virker, dog med andre ting der er under alt kritik.

  Selv overvejer gutter, og jeg, at droppe Conan igen, grundet alle de problemer omkring servere.

  Ark var smertefri at have server for. Kan man ikke sige om Conan.

 2. #2

  Jeg har været igennem Nitrado, Host Havoc, Fragnet og er nu ved gameservers.

  De 3 første leverede servere der crashede konstant, hvis man overhovedet kunne se og/eller tilgå dem. Nitrado leverede en smadret database efter hvert crash, så man skulle starte forfra.

  Gameservers leverer stabil server, men man skal manuelt opdatere hver gang der kommer en opdatering, samt deres servere tager rigtig lang tid om at komme på igen, efter hver opdatering.

  Har mistet rigtig mange spillere pga. alle de her problemer. Kører den her måned ud, og dropper det, hvis ikke der sker forbedringer.

 3. Det har en bedre start end Ark havde det lige da det kom ud.
  Så syntes nu det går ganske godt for dem. De skal self. bare forsætte med at udvikle på det og komme med faste updates af spillet.

 4. #7

  Om det er EA eller ej ændrer ikke ved det faktum at jeg snart ikke magter at bruge mere tid på at kunne spille det. Om det er funcom eller de forskellige hosts der er amatører når det kommer til netværkskoden (eller hvad problem nu en gang er), interesserer mig ikke, i relation til min kommentar.

  Så jo, det er EA, med alt hvad det betyder. Derfor er jeg stadig ved at være færdig med at bruge mere tid på det for nu.

 5. Det er early access, folkens. Det er surt at servere crasher, men det er altså noget man accepterer når noget har lablen early access. Derfor jeg som regel holder mig fra titler der er under udvikling. Gider ikke at bokse med problemer.

 6. skal lige siges jeg har prøvet 1 host johbe. og har ingen problemer haft overhovedet.
  at der var problemer med databasen er spillets skyld, og de har updated 3 gange der skulle fixe DB problemer, små som store.
  Spillet er Early Access. og det glemmer folk meget hurtigt. for 15år siden ville vi havde kaldt det her for lukket beta.

  Og da ark kom ud havde ALLE servere også problemer med ens ting forsvandt, server crashes osv.
  Early access……..

 7. Jeg forstår ikke folk er så vilde med Early Access spil, når der er så mange færdige spil på markedet. Jeg kan da godt se spillet kan ende med at blive godt når det engang er færdigt, men som det er lige nu er det uspilleligt for mig. Jeg ville maks holde 10 minutter før jeg måtte stoppe for ikke at dø af grin.