Det er halvandet år siden vi kunne fortælle, at remasterede versioner af de klassiske Command & Conquer-spil var under udvikling. Dengang vakte det stor begejstring blandt rusherne, som især mindedes den ikoniske installationsprocess fra det første Command & Conquer.

Ventetiden nærmer sig nu sin afslutning, da EA i en pressemeddelelse kan fortælle, at Command & Conquer: Remastered Collection vil se sin udgivelse på PC via Steam og Origin den 5. juni 2020, altså om lige under tre måneder. Har du et Origin Access Premier-abonnement, får du adgang til hele baduljen fra første dag.

Spilsamlingen inkluderer det originale C&C, efterfølgeren Red Alert, samt de udvidelsespakker der fulgte i hælene på dem: Covert Ops, Counterstrike og Aftermath. Hver en pixel er blevet gennemgået, for at kunne levere en knivskarp 4K-opløsning, samtlige cut scenes har fået et ansigtsløft og over syv timers soundtrack har også været igennem remaster-maskineriet.

Multiplayer er også bygget helt fra bunden, og der bydes både på custom games, 1v1 quick matches, leaderboards og replays.

Du kan læse mere om udgivelsen på det officielle site.

10 KOMMENTARER

  1. Yeees mand! Fuck hvor fedt! Glæder mig sindssygt!

    Og som en lille rettelse til artiklen, så er der kun små tre måneder til udgivelsen. Men det gør det jo kun endnu federe