Det er næsten lidt for belejligt. I næste måned kan PS Plus-abonnenter kaste sig over Call of Duty: Modern Warfare, og i dag er der så dukket en PEGI-registrering op af efterfølgeren, Modern Warfare 2. Vi hørte første gang om en potentiel remaster af dette spil for lige under et år siden, da Amazon var lidt for hurtige på aftrækkeren.

Bemærkelsesværdigt nok så lyder spillets fulde titel Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Det kan altså tyde på, at når spillet dukker op, så skal man ikke forvente at kaste sig ud i online-kampe, som ellers plejer at være seriens absolutte salgsargument. Til den påståede pris på omkring €20, kunne det dog godt blive et interessant gensyn.

Seneste Call of Duty-udgivelse var Black Ops IIII, som var helt uden en single player-del. Det afholdt dog ikke spillet, fra at blive en ganske stor succes for Activision.

Det er længe siden jeg virkelig har nydt et Call of Duty-spil, men Modern Warfare 2 nåede jeg dog at dedikere adskillige timer til – det var da også dengang mine reflekser stadig var konkurrencedygtige.

1 kommentar