Battle Royale er i sandhed kommet for at blive, og nu kommer den populære spiltype også til det turbaserede strategi-spil Civilization VI, her under navnet Red Death.

Med adskillige nye faktioner, figurer og enheder, finder Red Death sted i en post-apokalyptisk verden, hvor hver spiller skal forsøge at få sine enheder hen til et rumskib, som vil forlade jorden inden den helt går under, og bliver opslugt at den dødsensfarlige Red Death.

En gennemspilning vil vare mellem 15 og 50 minutter, afhængigt af antal spillere og sværhedsgrad, alle vandoverflader er blevet giftige, enheder får hurtigere liv for at holde en hurtig pacing, og der er naturligvis også raiders, som kan udføre overraskelsesangreb på dig.

Traileren øverst i nyheden skal præsentere Red Death, men jeg synes ikke den gør et særlig godt stykke arbejde – og så er den da i øvrigt også møgirriterende. Kig hellere forbi det officielle Civilization-site, hvor der er flere detaljer om Red Death.

Red Death følger med Civilization VI’s gratis september-opdatering på PC, så du skal altså ikke punge ud, for at prøve kræfter med det. Der forlyder endnu ikke, om Nintendo Switch får adgang til Red Death i fremtiden.

2 KOMMENTARER