Mac-folkene har grund til at klappe i hænderne, nu da Civilization V er på vej til Mac (via CVG). Indtil videre er datoen endnu ikke fastlagt men foreløbigt vil det være at finde på hylderne inden juletiden. Spillet, der udkom for knapt en måned siden, ligger stadigvæk på Top-10 mest solgte spil i Danmark.

“The Civilization franchise is a fan-favorite and one of the best-selling Mac games ever,” said Aspyr executive vice president Ted Staloch.

“We are thrilled to be able to participate in this newest version and bring Mac gamers this native experience so close to the PC launch.”

16 KOMMENTARER

 1. Med den performance der hidtil har fundet sted, vil folk sikkert bootcampe Windows og game det alligevel.

  Starcraft 2 var i hvert fald ikke pragtpræstation som Mac-version.

 2. #4 Fårk! Hvilke Mac specs spillede du SC2 på??

  Ville nemlig vildt gerne have fat i den lille, nye Air som mobilt kræs Havde dog bare håbet på, at jeg måske kunne game lidt SC2 på den, bare i Singleplayer…

 3. #4:
  En af mine venner oplever hakkende SC2 på hans macbook pro, mens det kører aldeles flydende, når han bootcamper Windows.
  Det er det samme med L4D 2 så vidt jeg ved.

 4. Min macbook pro kører sc2 flawless. Det er den mindste, til 9k, som har en skod-gpu, så der er naturligvis skruet ned for alle detaljer.

 5. fakta:
  microsofts dos og windows har været førende gaming os siden man sad og tweakede autoexec.bat og config.sys filerne, hvad for jer til at tro at det ændres ved at i køber en mac book pro?

  mac sucks til spil.

 6. #12 Well, det handler også om markeds andel. Efterhånden som flere folk falder i Jobs fælden så bliver det mere interessant fra et økonomisk perspektiv at bruge tid på deres platform.

  Jeg tror dog at selvom markedet på Jobs platformen vokser, så er den relativt uinteressant for triple A titler. Apple tilbyder ikke i samme form som MS adgang til nemme udvikler værktøjer så spillene kan overføres uden for meget pjat.

 7. Sådan som udviklingen inden for grafikkort er i dag, så går der længe før vi ser noget brugtbart i andet end Mac Pros.

  For slet ikke at tale om højreklik på mac! lololol

 8. #12 Der er forskel på facts og en these.

  Anyway, det er en triviel diskusion. Hvad med at argumenterer for, hvorfor Arla letmælk bare er så meget bedre til at opbygge kalk i knoglerne end den letmælk som Irma producerer?

 9. #15 Irma producerer slet ikke mælk – Og nu da jeg har punkteret din hypotese/påstand/whatever så vil jeg overføre den til den nuværende diskossion og sige mac slet ikke producerer mælk.

  Det er et fact, og kan som sådan ikke betvivles.