Med mindre CD Projekt RED trækker en gigantisk hemmelig kanin op af hatten, kan du se frem til endelig at se mere til deres Cyberpunk 2077 på E3 2018 messen i juni måned.

E3 Expo har nu offentliggjort deres liste over udstillere og deltagere på messen, hvor også CD Projekt RED er at finde. De har medgivet at de vil fremvise et “RPG spil”, og med mindre de i al hemmelighed har arbejdet på andet end Cyberpunk 2077 de sidste par år, synes set ganske sikkert at det netop er dét spil vi langt om længe vil blive præsenteret for.

De supporter stadig The Witcher 3 ganske flot. PS4-versionen har netop fået en 1.6.1 patch, som tilføjer den HDR-funktionalitet, som Xbox One allerede har fået.

10 KOMMENTARER

  1. Det kunne også være noget om den endelige udgivelse af Gwent (og dens singleplayer del)… Men håber da at se noget fra Cyberpunk.

  2. #4
    Mjaaah mjoooh, skal du ikke være helt sikker på.

    Der florerer rygter om at de laver en Surprise Motherfucker. Stort set ingen info omkring spillet i årevis, og så lige pludseligt disker de op med trailers, video, gameplay footage og en release date sat til nogle få måneder senere.

    Det er sikkert bare kollektivt ønsketænkning, men alting taget i betragtning tror jeg spillet er langt tættere på release end vi regner med.