Cyberpunk 2077-udviklerne CD Projekt RED annoncerede i går et samarbejde med Digital Scapes, der er et canadisk udviklerhold med fokus på multiplayer.

CD Projekt RED har allerede udtalt, at Cyberpunk 2077 ikke bliver lanceret med multiplayer, men at det ikke er umuligt med en fremtidig multiplayer-side. Det får nu lidt mere kød på sig, da de netop er indgået i et “langvarigt strategisk samarbejde” med Digital Scapes, der fokuserer deres arbejde omkring at udvikle multiplayer til AAA-spil. Samarbejdet er specifikt rettet imod Cyberpunk 2077.

CD PROJEKT RED, creators of The Witcher series of games, announce the establishing of a long-term strategic cooperation with Vancouver-based studio Digital Scapes. The partnership will focus on CD PROJEKT RED’s upcoming futuristic role-playing game — Cyberpunk 2077.

Founded by industry veterans hailing from BioWare, Radical Entertainment and Relic, Digital Scapes is an ambitious video game development studio specialising in AAA multiplayer console and PC game development, development tool creation, asset production, and cloud computing. Digital Scapes team members worked on blockbuster game series like Company of Heroes, Warhammer 40,000, Dying Light, Prototype, and more.

At CD Projekt RED specifikt kalder det et “long-term” samarbejde kan måske hentyde til, at vi ikke ser frugten af dette samarbejde til lanceringen af 2077, men først senere hen. I et stærkt historiedrevet rollespil med en klar defineret hovedperson, er det bestemt ikke en simpel opgave at levere multiplayer-indhold. Og det er da heller ikke 100% sikkert, at Digital Scapes skal arbejde med dette. Men når nu pressemeddelelsen lægger så meget vægt på, at de netop er eksperter på multiplayer-området til AAA-spil, kan vi nok godt regne med, at vi ser et multiplayer-aspekt til Cyberpunk 2077. Dog nok først engang efter lanceringen, der i øvrigt ikke har en dato endnu.

Kan du – som så mange andre – slet ikke få nok af Cyberpunk 2077, kan du jo se den imponerende E3 præsentation, der er en lille time lang. Du kan også kaste dig over vores store opsamlings-artikel, hvor vi har samlet en masse lækre informationer, videoer, billeder og screenshots fra Cyberpunk 2077.

4 KOMMENTARER

  1. Jeg vil gætte på noget invasion agtig multiplayer, hvilket er fint med mig. Hvis det bliver interessant nok kunne jeg godt finde på at slå det til. Jeg håber de holder fast i at lave det som ekstra så det ikke forsinker singleplayer.

  2. #2, Ja jeg tænker også at det vil være et fint supplement. Det er den slags multiplayer der virker i singleplayer, hehe. Jeg kan godt lide idéen om at visse karakterer eller andet i det spil man er i gang med pludselig kan være en rigtig person. Men det skal helst være skjult, så det bare bliver et krydderi. Det kunne også være fedt hvis andre blot kunne have indflydelse på den måde man spiller på. Måske noget med hvordan andre har spillet bestemte dele, så kan det være byen ændrer sig i den retning, eller hvad ved jeg. Noget som er baseret på statistik fra andre spillere og som ændrer spillet. Det er mange muligheder, som ikke nødvendigvis gør at der er tale om at nogen man møder er en anden spiller.

  3. Multiplayer invasion ala Dark Souls, what’s not to like? Hvis man kan spille sammen eksempelvis 4 i en gruppe, så kunne det være kongefedt at kunne blive invaderet af 4 andre.