Der er godt nyt for Trekkies i dag. CBS har allerede nu bekræftet, at de giver Star Trek Discovery en sæson 2. Du kommer dog til at vente på de nye afsnit efter de nuværende 15 har været sendt. Sæson 2 ventes først i 2019.

CBS, som betaler og producerer Star Trek Discovery, har, til trods for kæmpe problemer med deres CBS All Access streaming-tjeneste her i søndags, været rigtig glade for Star Trek Discovery. De kunne derfor i går bekræfte, at de har givet grønt lys for en sæson 2 nu.

Det er dog noget ærgerligt, at tv-selskaberne i stigende grad, frygter de store produktionsomkostninger (Star Trek Discovery har oversteget budgettet flere gange) i en sådan grad, at de ikke tør binde sig an på nye sæsoner, inden de kender seertallene for en ny serie.

Derfor kommer du til at vente et par år endnu, inden du kan få mere af Michael Burnham & Co.  – efter de 15 afsnit som er inkluderet i første sæson.

15 KOMMENTARER

 1. Ved ikke om er jeg ked af at skulle vente på mere. Jeg savner lidt mere Star Trek følelse og historiefortælling. Er nok mere til det gamle format, hvor hvert afsnit var en selvstændig historie.
  Synes discovery er bare endnu en ny serie som alle de andre, bare i Star Trek universet.
  Der må selvfølgelig gerne være en overordnet historie, men den skal ikke være hovedhistorien.

 2. #1: Jeg synes de første par afsnit var gode. Lidt mindre gode siden. Sidste afsnit var ok. Jeg synes Lorca er klart den mest interessante figur i serien.

 3. #1 – helt enig. Maks. 2 afsnit så skal eventyret være slut. Det her virker som en lang ST-film man bare har cuttet op. Er seriøst ved at få fnaller af hende “rødhætte”…..kunne hun ikke omkomme i et Klingonsk-gangbang ?!

 4. Som en fan af de tidligere StarTrek serier, så mangler denne som andre siger følelser og indsigt i deres liv på skibet, den mangler søgen efter nyt liv, og det som gjorde de tidligere historier anderledes, at de udforsker samtidig med de har en mission, hvis ikke det er missionen.

  Discovery er blevet til en krigs historie, og formålet er krig, det er lidt sørgeligt for det er vist grænser for hvor meget anderledes krig kan være end man slår andre ud eller man går i krig for andre eller søger krigen. Det bliver nok døden for den serie efter 2-3 sæsoner, så har folk fattet det emne er uddødt og tømt for emner.

  Lad os få en sideløbende historie som de gamle, hvor budget overskrides når de bruger penge på at skabe universer vi endnu kun fantaserer om, de historier nogle har fantasi nok til at lave, og ikke kun krig. Dem vil fans af Star Trek nok hellere se 200 afsnit af, en den evige krig mod nogen andre.

 5. #4, sjovt du nævner det, for der er jo slet ingen krig i DS9!

  Jeg synes den nye serie er frisk pust. Ligesom jeg synes de nye film også er det.

 6. Syns jeg læste på et tidspunkt at Discovery skulle handle om forskellige tidsperiode i hver sæson. Ikke at der blev nævnt noget specifikt, men at første sæson f.eks skulle handle om krigen mellem desperation og klingons. Og efterfølgende sæsoner kunne springe årtier eller århundreder. Lidt alla hvordan Black mirror springer rundt og viser forskellige historier, bare på sæson basis frem for episode basis. Måske det bare var noget de legede med under produktionen.

 7. De første 2-3 sæsoner af tng var/er ikke just fantastiske… men det fik de rettet op på.

  Så min tålmodighed er ikke brugt op endnu… det er ikke super fantastisk men synes heller ikke at det er lory.

 8. Har skam heller ikke noget imod besætningen eller skibet. Min anke er nok bare, at jeg ikke bryder mig synderlig meget om det nye historiefortællerformat.

 9. Bla, bla, bla har man lige skrevet i tidligere kommentarer, og så er det nye afsnit faktisk godt, med afsluttet afsnit og det hele. Dejligt

 10. #11 – Jeg fandt omvendt det nyeste afsnit pænt kedeligt og totalt intetsigende. Mudd er ikke min kop te, men det kan selvfølgelig være, at jeg bare lige skal vænne mig til ham.

 11. Afsnittet i går – gik jeg glip af noget ?! Eller skulle det forstille en romance ? De 2 har så mange seksuelle spændinger som f.eks. Åke Hareide og Jon Dal.

 12. Akavede romancer, er det ikke en del af Trek universet.

  #12 Tror ikke vi får Mudd at se så meget mere, men ja, det der deja vu halløj er jo set en del gange efterhånden.

  #13 Har desværre ikke adgang til The Orville. Ville ellers gerne se den: Ser ok ud.