Carrie Fishers bror Todd Fisher har overfor Daily News of New York bekræftet, at Carrie Fisher også vil optræde i Star Wars: Episode 9. Der bliver ikke tale om en digital udgave af den nu afdøde skuespillerinde.

Det er ingen hemmelighed, at Carrie Fisher vil optræde i den kommende Star Wars: The Last Jedi (Episode VIII) vil juletid. Indspilningerne blev afsluttet i juni måned 2016 og før hendes tragiske død i juledagene sidste år.

Disney og LucasFilm har tidligere afvist at de vil genskabe Fisher digitalt og derfor kommer Todd Fishers bekræftelse af søsterens medvirken, som en overraskelse.

Både Todd Fisher og datteren Billie Loud, mener at Carrie Fishers arv i den grad er bundet af og påvirket af Star Wars-filmene og var derfor ikke i tvivl om, at hun selvfølgelig skulle få et sidste tæppefald i Star Wars: Episode IX, som forventes at få premiere i december måned 2019.

Vi formoder at Disney og LucasFilm vil benytte allerede eksisterende optagelser af Carrie Fisher.

After months of speculation about Carrie’s future in the sci-fi saga, Todd has revealed that Disney bosses want to bring Princess Leia back for Episode 9. And he said he and Carrie’s daughter, Billie Lourd, have granted the studio rights to use recent footage for the finale. It is understood that CGI will not be used to recreate Leia.

“Both of us were like, ‘Yes, how do you take her out of it?’ And the answer is you don’t,” said Fisher, as he attended the opening night gala of the TCM Film Festival in Los Angeles, celebrating “In the Heat of the Night.”

“She’s as much a part of it as anything and I think her presence now is even more powerful than it was, like Obi Wan — when the saber cuts him down he becomes more powerful. I feel like that’s what’s happened with Carrie. I think the legacy should continue.”

13 KOMMENTARER

 1. #4: Nej, der udtalte Disney, at de ikke ville “digitalisere” hende. Nyheden er at hun ikke bare er med i Episode 8 (The Last Jedi), men også den kommende Episode 9 (IX).

 2. #5 Ah ja, so many Star Wars to keep track off.

  Det lyder interessant, så er der nogen der skal have gang i en maske af en art? Eller var de længere med optagelserne end de gik og fortalte noget om?

 3. #1

  De har tidligere udtalt, at Leia skulle få en stor rolle at spille i både episode VIII og IX, så det er ikke rigtigt en spoiler, synes jeg ikke.
  Nærmere et svar til de mange fans, som gik og var bange for at hun skulle klippes helt ud af historien.
  Det er hun så heldigvis ikke blevet. Synes det ville være en skam og slet ikke i hendes ånd at klippe hende ud.

 4. #9
  Ligegyldigt hvordan du vender og drejer den, så er det ekstra information/spoiler om en film der er ikke er udkommet endnu.

  Man kan godt være SW fan uden at man ønsker at få andet information om filmen, end det du oplever når du sidder i biografen.

  Troede hun ville bliver skrevet ud af SW i den næste film, men guess not… aka spoiled.

  Hvis de såkaldte SW-fans er så bange for om hun var med eller ej, som med lys og lygte leder efter ekstra information om netop dette emne, så kunne man jo nøjes med at poste nyhederne på de fan-sites der eksisterer og ikke bare dele informationen ud til alle mand som f.eks. her på DR.

 5. #12

  Well, som sagt fair nok hvis nogen har det sådan. Jeg er bare lidt uenig.
  Boldene var allerede smidt op i luften da de meldte ud, at hun måske skulle skrives ud af filmen. Jeg synes ikke det er nogen stor spoiler at de nu fortæller, at hun bliver i filmen, som det hele tiden var til hensigt.

  Faktisk synes jeg det var en noget større spoiler, at de overhovedet fortalte, inden hun døde, at hun skulle få en stor rolle at spille i både episode VIII og IX.