Er du til Resident Evil og især toeren, kan du den 25. januar kaste dig over Capcoms Resident Evil 2 Remake. Sony og Capcom leverede hele to trailers og viste også skræmmende gameplay.

Hverken Sony eller Capcom oplyser om hvorvidt der er tale om en PS4-eksklusiv titel, men vi går stærkt ud fra at Resident Evil 2 Remake også rammer andre platforme.

Remake’en har været på vej i et par år. Capcom bekræftede helt tilbage i 2015, at de havde planer om Resident Evil 2 Remake.

Du kan se gameplay traileren herunder og vi har tilføjet annonceringstraileren i toppen af nyheden her.

5 KOMMENTARER

 1. Var næsten sikker på at det ikke blev til noget med det spil eftersom man ikke havde hørt noget i næsten 3 år. Men efter at ha set traileren ser det ud som om at det har været vente tiden værd…

 2. jeg ved ikke hvor mange af jer som kan huske dengang man som lille sad med en n64 controller i hånden og var ved at blive skræmt fra vid og sans af resident evil 2, men jeg synes virkelig at de har fanget atmosfæren i spillet godt.. synes det ser fedt ud

 3. Kender det ikke lige med N64 controlleren.

  Men kender det i hvert fald med PS1 controlleren

  Har vel været omkring 10 år da det udkom, var nede leje det til PS1 og det var simpelthen alt for uhyggeligt, så turde ikke at spille det.
  Men så da man blev lidt ældre ca. 13-14 år faldt jeg over det til en 200,- seddel og måtte lige prøve engang til…
  Det er et af de bedste spil jeg har spillet, tror jeg gennemførte det 3 gange inden for kort tid. Allerførst med Clarie, så med Leon og så med Leon engang til, da man kan spille det for en anden synsvinkel, scenario b hedder det vidst nok..

  Så jeg glæder mig helt vildt til denne Remake !!!