Med den succes som Resident Evil 2 remake oplever, er det påfaldende at tænke at et tilsvarende remake af Resident Evil 3: Nemesis kunne komme på tale. Capcom er i hvert fald ikke afvisende overfor ideen.

I et interview med japanske GameWatch (oversat af GearNuke), fortæller produceren bag Resident Evil 2 remake, Yoshiaki Hirabayashi, at det kunne være yderst interessant at følge op på den nylige udgivelse, med et remake af den naturlige efterfølger, som så sin oprindelige udgivelse i 1999.

Kriteriet for Capcom er blot, at de skal være sikre på, at fans ønsker at se sådan en udgivelse. Personligt ville jeg skrige mit svælg tørt i ren begejstring, hvis sådan en annoncering skulle dukke op, da jeg var ovenud begejstret for det oprindelige Resident Evil 3, og i særdeleshed dræbermaskinen Nemesis (se billedet), som jagtede spilleren igennem hele forløbet.

Kan du klare mere Resident Evil-nostalgi?

 

4 KOMMENTARER

  1. Håber man kan pifte historien lidt op, ved et eventuelt remake af 3’eren.
    Hvor 2’erens historie og begivenheder udfoldede sig foran en og man fik det severet i små bider, så var 3’erens historie knap så medrivende da man “bare” skulle håndtere Nemesis gang efter gang og “get out of town.” Vil gerne have lidt mere historie.

  2. #1 Jeg kan godt følge dig, men jeg må indrømme det lige præcis handler om nostalgi for mit vedkommende. Det at genleve de gamle scenarier er hvad der i mine øjne gør remakes fantastiske.

    Nār det er sagt, bring it on. Jeg er klar på endnu mere re!!

  3. 3’eren var dope når man havde spillet 1’eren og 2’eren.. der var en del nye fede mechanics. 5’eren som du snakker om var imo kun fed fordi der var co-op splitscreen.