Call of Duty: Black Ops IIII har genereret en omsætning på mere end en halv milliard dollars i løbet af den første weekend og slår massevis af rekorder.

Vi har igennem længere tid været af den opfattelse, at singleplayer i de sidste mange års Call of Duty-spil ikke har være seriens største trækplaster. Og det er på trods af, at Call of Duty: Modern Warfare og de første i Black Ops-serien faktisk leverede nogle ekstremt underholdende og – især i Modern Warfares tilfælde – nyskabende singleplayer-oplevelser. Men multiplayer har igennem årene fået mere og mere fokus, og nu kan vi så se, at singleplayer overhovedet ikke betyder noget for salgstallene.

Call of Duty: Black Ops IIII er det første spil i serien, der bliver lanceret uden en singleplayer-del, og det har solgt vanvittig godt. Activision opremser en lang række flotte tal i deres seneste investor-nyhed.

Call of Duty: Black Ops IIII har genereret en omsætning på mere end 500$ millioner i løbet af de tre første dage på verdensplan, og spillerantallet er steget i forhold til sidste års udgivelse. Der blev også sat en rekord for flest spillere, flest timer spillet per spiller i gennemsnit og total antal timer spillet på konsollerne. På PC’en er spillerantallet mere end fordoblet siden sidste år, og det er det mest sete spil i Call of Duty-historien på Twitch.

Det er uden tvivl også spillets Battle Royale-mode “Blackops”, der trækker mange spillere. Personligt har jeg ikke rørt Call of Duty-multiplayer siden Modern Warfare 2. Men denne gang er jeg springet på CoD-vognen igen, udelukkende grundet Blackout. Og her er jeg sikkert ikke den eneste.

Er du igang med Call of Duty: Black Ops IIII?

6 KOMMENTARER

  1. Hvis de får løst alle de crashes der sker på PC, er jeg max på blackout vognen. Har ikke kunne få eneste solid spilsession ind endnu

  2. #1 surt det skal være så galt der.
    Jeg spiller på PS4 og har spillet 10 runder blackout og det køre bare dejligt stabilt.

  3. #2 Jep.. Hvis mit spil ikke randomly crasher.. Så får jeg super sticky-keys… det er ret ufedt..

    Selv denne 4GB store patch ændrede på intet…

    Må vente til næste patch.. SUK

  4. Jeg kommer til at låne det på biblioteket, når de får det. Jeg fandt faktisk WW2’s kampagne ret interessant, og jeg kunne godt have tænkt mig en kampagne, da de er ret hyggelige, ligesom den nye setting med køretøjer kunne gøre det lidt interessant, måske kunne de have lavet en kampagne på det store map i bedste sandbox-stil i en slags 24-timer mission, hvor man selv skal disponere over tiden.