Call of Duty: Black Ops 4 er snart klar

Call of Duty: Black Ops 4 kan hentes ned på tirsdag, hvis du har forudbestilt PC-udgaven via battle.net. Treyarch har i samme omgang meldt ud, at de starter med en 120 FPS cap i Blackout.

Treyarch har begavet os med lidt informationer omkring deres Call of Duty: Black Ops 4, der jo er under en uge væk. Har du forudbestilt PC-udgaven, kan du begynde at hente de forventede 40-60 GB ned på tirsdag den 9. oktober.

Treyarch fortæller også, at de begrænser frameraten i Blackout mode (Battle Royale) til 120 FPS til at starte med, for at sikre en stabil performance på deres servere. Dette er dog kun til at starte med.

Part of our commitment to the PC is to support uncapped framerate in the game.

During the Blackout Beta, we made the decision to cap it at 90fps to monitor performance and online stability. The reason for this approach was that as a Beta we had a lot of testing to do. It made sense for getting the game right for the whole community, and we were happy with the end result and the data we pulled from this approach.

We’ve come a long way since the Beta, thanks to all your feedback, but we still want to roll things out carefully.

Since the framerate affects the load on the servers, we want to ensure that the game delivers a great playable experience for everyone who dives in those first moments.

So, our plan: At launch, we will start Blackout with a 120fps cap on PC

De forventer dog at ramme 144 FPS kort tid efter lanceringen, og så snart serverne er stabile, bliver grænsen for den øvre framerate fjernet helt. Det skulle ske indenfor et par dage efter lanceringen. Dette gælder kun Blackout, da både traditionel multiplayer og Zombies-mode starter ud med “uncapped” framerate.

Personligt blev jeg så hooked på PC-betaen, at jeg eftergfølgende slettede PUBG fra Steam, der ellers havde været mit mest spillede spil i 2018 indtil videre.

Skal du spille Call of Duty, denne gang?

Call of Duty: Black Ops 4 udkommer den 12. oktober, altså nu på fredag.

9 KOMMENTARER

 1. #2 Jeg formoder at de har forbundet klientens fps med send rate til serveren og det overbelaster serveren, når mange spillere opnår 120+ fps. Det er ret underligt at de ikke har indført en øvre grænse for send raten.

  Jeg blev bare lidt overrasket over at de ikke har kunnet løse det, relativt simple, problem i betaen.

 2. #3 Ahhh ok. Måske har de aldrig haft brug for det, da alle de gamle CoD spil ikke havde specielt mange spillere. Men ved det ikke, der kommer jeg sgu til kort Men det lyder jo til, at de løser det inden der er gået en uges tid

 3. Det bliver nok det første Call of Duty jeg har købt og spillet i flere år.

  Men COD: Black Ops 4: Battle Royal mode ser temmelig interessante ud, eller retter Blackout som de nu vælger at kalde det. Så det bliver helt klart spændende at prøve her om lidt.

  På et måde syntes jeg det er fint nok at både COD: Black Ops 4 og Battlefield: V nu også kommer med BR mode, for så både Fornite og PUB kamp til stregen nu.

  “There Can Be Only One”
  Victor Kruger – Highlander