Bungies PR-mand har udtalt til Blue’s News, at firmaet endnu ikke har afgjort hvorvidt en PC version af Halo nogensinde vil se dagens lys.
Efter Microsoft annoncerede købet af Bungie Studios, har spørgsmålet på alles læber været hvorvidt en PC version af spillet nogensinde ville se dagens lys eller at de to firmaer i stedet ville vælge at satse udelukkende på en X-Box eksklusiv udgave af den lovende titel.

I en Q&A session med Blue’s News fortæller Bungies PR-mand Doug Zartman, at teamet bag Halo endnu ikke har bestemt sig for valg af platform. Ifølge Zartman er alle muligheder åbne, og det er både tænkeligt, at man vil vælge at optimere spillet til én enkelt platform, og at man vælger at bringe spillet til samtlige formater.

Microsofts køb af firmaet skulle efter sigende dog intet have at sige for hvorvidt beslutningen går den ene eller den anden vej, men det er nok en utænkelig situation, at Halo slet ikke vil dukke op på X-Boxen – men PC-folket kan altså ikke få nogen afklaring foreløbigt.

14 KOMMENTARER

 1. Uargh! I kommentarerne til Q&A’en på Blue’s News, konkluderer intervieweren af Bungies PR-trold, at efter hans mening, så udkommer Halo i BEDSTE TILFÆLDE først til X-Box og derefter til PC og/eller Mac. I værste tilfælde, så er den et “X-Box only” eventyr.

 2. Argh! Hvis Bungie dropper pc’en skal jeg med glæde arrangere flybilleter til Seattle og baseballbats til alle der ønsker!

  Menmen, hvis jeg husker rigtigt kommer X-box’en til at køre WinCE eller noget i den stil, og bruge Direct3D. Altså burde det være let at udvikle til PC & Xbox samtidig.

 3. Tragic!!!!
  Det spil som man i det sidste halve år virkelig har begyndt at glæde sig til. Fandens til Microsoft.
  Donut – jeg er med til Seattle med baseballbats, hvis det skjer!:-)

 4. Hmm, kan de det? Troede de havde en nVIDIA aftale om at nVIDIA måtte bruge Halo til markedsføring af GeForce serien (underforstået den til PC).

 5. Bungies PR-mand er jo meget klar: De kan vælge hvilken som helst af mulighederne.

  Og Phonetic, det ville da give RIGTIG god økonomisk forretning for Microsoft at gøre Halo til en eksklusiv X-Box titel i det flere højst sandsynligvis ville købe maskinen.

 6. Tja Webster.. Men mon dog den bliver ekslusiv? Det bedste træk, set fra et forretningsmæssigt standpunkt, ville være at udgive til XBox først, og derefter en forsinket PC version.

 7. Det ved jeg nu ikke. Hvis jeg vidste, at Halo aldrig kom til nogen anden maskine end X-Boxen, så ville jeg nok være mere interesseret i at købe maskinen end hvis jeg vidste spillet ville komme til PC inden for et par måneder.

  Sony, Sega og Nintendo har alle sørget for at få eksklusive titler til deres maskiner. Det er eksklusivt software, og ikke hardwaren, der sælger en konsol.

 8. Halo’s PC releasedato var alligevel ved sidste update sat til den 1. Marts 2001

  For mig har det ikke lignet andet end en teknologi demo indtil videre.

  Mere info her

 9. Medmindre Bungie & MS har stukket os en lodret løgn i alle deres interviews og pressemedelelser, så er det udelukkende op til Bungie at bestemme hvilke platforme Halo bliver udgivet på. Microsoft har ingen indflydelse på det overhovedet…

  Igen, hvis man skal tro på hvad de har sagt indtil videre, så er det mest sandsynlige at Halo er en eksklusiv Xbox-titel i en måneds tid eller to, hvorefter den kommer til PC.

 10. Hvorvidt det er fuldstændigt op til Bungie eller ej gør nok ikke den store forskel. Der er da ingen tvivl om at de er LANGT mere interesseret i at dreje Halo mere i X-Boxens retning, når de nu også rent faktisk skal være med til at udvikle maskinen.

 11. Nu skal man også huske at X-box’en faktisk er en PC (P3 + NV25 + Harddisk + DVD-drev + WinXX) så der er ikke så langt fra X-box til PC.
  Jeg tror ikke at den ektra indtjænning på at sælge flere maskiner opvejer det tabt man får ved ikke at sælge Halo til PC.

 12. Det er spil til consoles som firmaer tjener på. Check hvor mange firmaer er begyndt udelukkende at udvikle til consoles….. og en anden ting, lederen af ms games division udtalte at det eneste interessante for MS ved at købe bungie var at styrke X-box platformen. Så det med at de kan vælge at supporte x-box er da en stor tom gang pr bs. Om det kommer til pc…. måske men forvent ikke opengl support mere Og glem en mac og linux version… mm ie hyperion soft får lov at konverte det……